14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFara probleme medicale printre tricolori

Fara probleme medicale printre tricolori

Componentii lotului primei reprezentative a Romaniei au efectuat un antrenament de refacere pe stadionul “Gheorghe Hagi” din Constanta, primul dinaintea partidei cu Cehia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2006, din Germania. Jucatorii au efectuat miscari de stretching, alergari usoare si joc cu mingea, iar la finalul antrenamentului au intrat in sala de forta.
“A fost un antrenament mai usor, de refacere. Urmeaza zile cu cate doua antrenamente si incetul cu incetul vom intra intr-un program riguros. Gazonul este mai bun decat in meciul cu Andorra si sunt sigur ca pana la ora partidei cu Cehia cei de aici vor face tot posibilul ca lucrurile sa stea bine. Baietii sunt concentrati si isi doresc un rezultat bun cu Cehia. A fost un antrenament mai relaxant, dar in urmatoarele zile va trebui sa lucram cat mai serios”, a spus selectionerul Victor Piturca.
Tehnicianul echipei nationale a subliniat faptul ca nici unul dintre jucatorii convocati pentru meciul cu Cehia nu are probleme medicale. “Nu exista nici o problema medicala. Chivu, obosit dupa meciul de campionat, a cerut doar masaj. Am selectionat doar opt stranieri, deoarece jucatorii din campionatul intern sunt mai in forma”, a explicat Piturca.

O victorie extrem de importanta

Capitanul Cristian Chivu crede ca Cehia nu este o echipa de neinvins. “Meciul cu Cehia este unul capital. Sanse mai sunt, de aceea ne pregatim cat se poate de serios. Intalnim o echipa foarte buna, cu rezultate pe plan international. Nu este totusi o echipa de neinvins!”, a spus jucatorul formatiei AS Roma.
Dorinel Munteanu – care, daca va juca cu Cehia, va deveni liderul selectiilor la nationala, cu 126 de “tricouri” – a declarat ca deocamdata jucatorii din lot nu resimt miza meciului cu Cehia, dar considera ca lucrurile se vor schimba o data cu trecerea timpului. “Am intrat intr-un program normal. Inca nu se simte miza jocului, dar cu siguranta, in zilele urmatoare totul va fi altfel. Despre gazon, se putea mai bine, dar cu siguranta oamenii vor face eforturi sa arate asa cum trebuie la ora meciului”, a subliniat antrenorul-jucator al formatiei CFR Cluj.
Adrian Mutu a afirmat ca “este momentul sa batem si noi o formatie de top din Europa”. “Mai avem sanse de calificare, dar sunt realist si imi dau seama ca depindem si de altii. Pacat ca am ajuns in aceasta situatie, dar noi vom juca sa castigam acest meci! Este momentul sa batem si noi o formatie de top din Europa. Voi da tot ce pot pe teren si sper sa inscriu. Important este sa fim in forma la ora meciului. Nu trebuie uitat faptul ca in fata noastra nu se mai afla Andorra, ci Cehia. Din fericire, gazonul este acum mai bun decat in meciul cu Andorra”, a spus Mutu.
Meciul Romania-Cehia se va disputa sambata, de la ora 21.00, la Constanta, in grupa 1 preliminara a Cupei Mondiale din 2006.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă