15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Flash

Portillo la FC Bruges

Atacantul spaniol al echipei Real Madrid, Javier Portillo, va fi imprumutat pentru un sezon la FC Bruges, a anuntat, miercuri, presa belgiana, citata de AFP. Potrivit publicatiei “La Derniere Heure”, cele doua cluburi au ajuns la un acord marti seara, iar transferul va fi oficializat dupa ce jucatorul va trece testele medicale. Contracandidatii lui Portillo, in varsta de 23 de ani, pe postul de atacant la Real Madrid erau Raul, Ronaldo, Baptista si Robinho. Atacantul spaniol va putea juca in Liga Campionilor, unde FC Bruges face parte din grupa A, alaturi de Bayern Munchen, Juventus Torino si Rapid Viena.


Pavel si Hanescu – eliminati

Jucatorii Andrei Pavel si Victor Hanescu au fost eliminati in primul tur la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, dotat cu premii in valoare de 7.950.000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Andrei Pavel a fost eliminat de britanicul Andy Murray, care l-a invins cu scorul de 6-3, 3-6, 3-6, 6-1, 6-4. Victor Hanescu a abandonat in setul patru al meciului cu spaniolul Albert Montanes. In momentul abandonului lui Hanescu, scorul era de 6-4, 3-6, 6-3, 2-1 pentru spaniol. Pentru prezenta in primul tur la US Open, Pavel si Hanescu vor primi cate un punct ATP si cate un cec in valoare de 15.000 de dolari.


Bouma, la Aston Villa

Fundasul echipei PSV Eindhoven, Wilfred Bouma, a semnat un contract pentru patru sezoane cu gruparea Aston Villa, a anuntat clubul englez, citat de AFP. Valoarea transferului se ridica la 5,11 milioane de euro. “Sunt foarte fericit ca voi juca la Aston Villa. Este un mare club si astept cu nerabdare sa evoluez in Premier League”, a spus Bouma, 27 de ani, care va evolua pentru prima oara la o echipa straina. El este al saselea jucator transferat la Aston Villa, dupa cehii Milan Baros si Patrick Berger, fundasul irlandez Aaron Hughes si englezii Kevin Phillips si Stuart Taylor.


Marseille l-a luat pe Cesar

Fundasul sloven Bostjan Cesar a semnat un contract pentru patru sezoane cu gruparea Olympique Marseille, a anuntat actualul sau club, Dinamo Zagreb. Potrivit presei croate, valoarea transferului lui Cesar este de aproximativ doua milioane de euro. El evolua la Dinamo Zagreb din 2001. Transferul unui fundas central era prioritatea noului antrenor al echipei franceze, Jean Fernandez.


Trei fotbalisti in Pantheonul Gloriei

Fostii fotbalisti americani Tab Ramos, John Harkes si Marcelo Balboa au intrat oficial in Pantheonul Gloriei, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Oneonta, in statul New York. De asemenea, in Pantheonul Gloriei au fost admisi Fernando Clavijo, care a evoluat 15 ani in nationala, precum si fostul secretar al Federatiei Americane de Fotbal, Hank Steinbrecher. Balboa, care evolua pe postul de fundas, a fost primul jucator american care a atins cifra de 100 de selectii, in timp ce Harkes, care a jucat 13 ani in nationala, a fost primul fotbalist american care a evoluat in campionatul Angliei. In ceea ce-l priveste pe Ramos, el a marcat opt goluri si a dat 14 pase decisive in 81 de meciuri, participand la trei editii ale Cupei Mondiale.


Koller refuza sa-si prelungeasca acordul cu Borussia

Atacantul Jan Koller a refuzat prelungirea contractului cu Borussia Dortmund, informa, miercuri, cotidianul ceh “Blesk”. “Probabil voi anunta clubul de decizia mea dupa actiunea echipei nationale”, a spus Koller, in varsta de 32 de ani, al carui contract cu Borussia expira in 2006. Potrivit cotidianului ceh “Sport”, Borussia Dortmund, care se confrunta cu o serioase probleme financiare, i-a propus lui Koller un nou contract, care sa cuprinda insa o reducere a salariului. Jucatorul a afirmat ca nu intentioneaza sa revina in Cehia. “Nu am nici o oferta concreta, dar am nevoie de o noua provocare. Niciodata nu trebuie sa spui “niciodata”, dar campionatul ceh nu mai este pentru mine”, a spus Koller, care a parasit Cehia in 1996, evoluand in campionatul Belgiei (Lokeren si Anderlecht). Cehia va juca, sambata, in compania Romaniei, la Constanta, de la ora 21.00, in preliminariile Cupei Mondiale din 2006, grupa I.


Ca–as, persona non grata la US Open

Jucatorului argentinian Guillermo Ca–as, suspendat doi ani dupa ce a fost depistat pozitiv, i-a fost interzis accesul pe terenuri in perioada desfasurarii turneului de Grand Slam US Open, informeaza AFP. “Potrivit regulamentului in vigoare, el nu poate primi nici o acreditare”, a declarat purtatorul de cuvant al Federatiei Americane de Tenis (USTA). Jucatorul argentinian se afla la New York, impreuna cu prietena sa, jucatoarea Maria Emilia Salerni, care participa la turneul de la Flushing Meadows. Canas, in varsta de 27 de ani, ocupa locul 10 in clasamentul mondial in momentul in care a fost depistat pozitiv in urma unui control efectuat, pe 21 februarie, in timpul turneului de la Acapulco. Tenismanul va putea reveni in circuitul ATP incepand cu data de 11 iulie 2007.


Gabri, indisponibil intre 4 si 6 saptamani

Mijlocasul spaniol al echipei FC Barcelona, Gabri, va fi indisponibil intre patru si sase saptamani, din cauza unei accidentari la glezna stanga, informeaza AFP. “Gabri (26 de ani) a suferit o entorsa la glezna stanga, in timpul unui antrenament”, se arata intr-un comunicat al clubului catalan.
Gabri, care poate evolua si pe postul de fundas, a suferit in sezonul trecut o ruptura a ligamentelor incrucisate si laterale de la genunchiul drept, fiind nevoit sa ia o pauza competitionala de sase luni. El nu a jucat decat patru meciuri la FC Barcelona, dintre care doua ca titular.


Sevcenko vrea ca Berlusconi sa fie nasul fiului sau

Atacantul echipei AC Milan, Andrei Sevcenko, a declarat ca i-a propus premierului italian Silvio Berlusconi sa fie nasul fiului sau. “I-am facut o astfel de propunere premierului. Imediat ce se iveste o ocazie pentru premier – pentru ca el este un om foarte ocupat – va avea loc botezul”, a spus Sevcenko. Andrei Sevcenko este casatorit cu modelul american Kristin Pazik, iar primul copil al cuplului, Jordan, s-a nascut in octombrie 2004. Jucatorul echipei milaneze a afirmat ca, impreuna cu sotia sa, a decis sa-si boteze fiul in rit catolic. “Botezul va fi facut in rit catolic. Asta am decis in familie. Cand vom avea al doilea copil, acesta va fi botezat in rit ortodox”, a spus Sevcenko.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă