15 C
București
joi, 25 aprilie 2024

Flash

Chelsea, Mourinho si Ashley Cole au incalcat regulamentul FA

Clubul Chelsea, antrenorul Jose Mourinho si fundasul formatiei Arsenal Ashley Cole au fost considerati vinovati pentru incalcarea regulamentului federatiei engleze, deoarece gruparea londoneza a negociat in secret cu jucatorul un eventual transfer, fara acordul celor de la Arsenal. Cazul a fost analizat de o comisie independenta, formata din trei membri, care a apreciat ca fundasul englez a incalcat regula K5 privind contactul cu jucatorii, intalnindu-se, impreuna cu agentul sau, cu responsabili ai clubului Chelsea si cu antrenorul Jose Mourinho intr-un hotel din Londra. Comisia a apreciat, de asemenea, ca Chelsea si Jose Mourinho se fac vinovati ca l-au contactat in secret pe Cole, in timp ce acesta se afla sub contract cu o alta grupare. Cole, Mourinho si Chelsea risca acum sa fie condamnati la plata unor amenzi-record de 250.000 de lire sterline (370.000 euro). Potrivit presei engleze, cea mai mare amenda dictata intr-un caz similar a fost de 20.000 de lire sterline pentru clubul Liverpool, care a fost amendat ca l-a contactat pe Christian Ziege, de la Middlesbrough, in 2000. Fundasul german a fost amendat cu 10.000 de lire sterline.


Pele, selectioner

Brazilianul Pele va fi selectionerul unei echipe de foste vedete ale fotbalului international la un meci amical organizat la Bangkok, pe 30 iulie, in scopul ajutorarii supravietuitorilor valului seismic din Asia, a anuntat, joi, Federatia Thailandeza de Fotbal. Printre fostele vedete care vor participa la acest meci se numara francezii Eric Cantona si Youri Djorkaeff, argentinianul Claudio Caniggia si germanul Rudi Voller. Acestia urmeaza sa joace cu o echipa de fosti fotbalisti thailandezi, care va fi antrenata de Klatisak “Zico” Senamuang.
De asemenea, la Phuket, localitate turistica afectata de tsunami, vor avea loc un meci de fotbal pe plaja si o licitatie la care vor fi vandute lucruri donate de fostii jucatori.


Marius Niculae prefera Sporting

Marius Nicolae a declarat ca doreste sa dea prioritate echipei Sporting Lisabona pentru sezonul viitor, desi sustine ca are mai multe propuneri din partea altor cluburi europene, informeaza cotidianul “Record”. “Am mai multe propuneri de la cluburi europene, dar mi-ar placea sa dau prioritate echipei Sporting. Simt ca mai am multe de oferit si vreau sa dovedesc ca nu s-au inselat atunci cand au contat pe mine”, a declarat Niculae. Potrivit cotidianului, Marius Niculae a fost de acord cu reducerea salariului cu 30 la suta.
“Insa oficialii de la Sporting doresc ca salariul jucatorului sa fie si mai mic. Astfel, Niculae ar castiga mai putin decat in cazul in care ar accepta unele propuneri pe care le are si pe care, din respect pentru Sporting, refuza sa le dezvaluie”. Sursa citata mentioneaza ca o decizie in cazul lui Niculae va fi luata dupa vacanta, iar daca nu va fi chemat de conducerea gruparii Sporting pana la sfarsitul lunii iulie, atunci atacantul va analiza alte propuneri. “Record” noteaza ca, daca Sporting nu-i va prelungi contractul, atunci Niculae va pleca la o echipa din centrul Europei, de unde are mai multe propuneri.

Cele mai citite

PSD Livrează: Pensiile înainte de Paște în 2024

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a decis ca, în 2024, cu ocazia Paștelui Ortodox, pensiile pentru cei aproximativ 5 milioane de pensionari din România...

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă