4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Flash

Pugilistul Flavius Bia, campion european la cadeti

Pugilistul roman Flavius Bia a castigat medalia de aur la categoria 60 kilograme din cadrul Campionatelor Europene de cadeti, care s-au desfasurat in localitatea Siofok (Ungaria). Pugilistul a castigat finala categoriei invingandu-l prin abandon, in repriza a doua, pe azerul Famil Suleimanov. La Campionatele Europene de cadeti, delegatia Romaniei, condusa de presedintele Federatiei de box, Rudel Obreja, a mai obtinut o medalie de bronz, prin George Dobros, la categoria 52 kilograme.


Egal pentru Rapid in primul amical

Rapid Bucuresti a terminat la egalitate, 1-1, meciul amical disputat in compania formatiei din liga a doua elvetiana FC Baulmes, primul din cadrul turneului de pregatire efectuat in Elvetia. Golul echipei bucurestene a fost marcat de Vasilache, in minutul 25. Antrenorul Razvan Lucescu a folosit in prima repriza urmatoarea echipa: Dolha – Rusu, Maftei, I. Rada – Postolache, M. Dumitru, N. Grigore, I. Stancu – Buga, Vasilache – D. Niculae. In repriza secunda au jucat: Dolha – M. Constantin, Perja, Fl. Moldovan – Badoi, N. Grigore, Ilyes, I. Stancu – Burdujan, Vasilache – D. Niculae (Postolache '65).


Daniel Oprita s-a cununat religios

Jucatorul echipei Steaua Daniel Oprita s-a cununat religios, sambata, cu sotia sa, Nadia, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in statiunea Baile Herculane. Nasii de cununie au fost portarul echipei Steaua, Martin Tudor, si sotia acestuia. Pe langa cei aproximativ 100 de invitati, la ceremonia de la biserica din centrul statiunii au asistat aproximativ 1.000 de persoane, turisti si localnici. Cei doi au primit cheile unui automobil Mercedes CLK 200, de culoare neagra, cadou oferit de parintii sotiei lui Oprita. La petrecere au fost invitate aproximativ 300 de persoane, printre care majoritatea coechipierilor de la Steaua, Dorinel Munteanu si presedintele executiv Mihai Stoica.


Razvan Florea a accidentat o femeie

Inotatorul Razvan Florea, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, a accidentat, pe o strada din Constanta, o femeie de 51 de ani care traversa printr-un loc nepermis si fara sa se asigure. Potrivit politistilor de la Serviciul Rutier, Florea conducea un autoturism Opel, iar la un moment dat s-a inscris intr-o depasire, moment in care a accidentat-o pe Marieta Crusnischi, din Navodari. Femeia a fost lovita usor cu oglinda din dreapta, sportivul transportand-o la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, unde a fost diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral acut inchis minor. Victima a primit ingrijiri de specialitate la Spitalul de Urgenta, fara a ramane internata.


Victorie pentru Iordanescu

Echipa Al Ittihad, antrenata de Anghel Iordanescu, a invins in deplasare, cu scorul de 2-0, formatia tunisiana CS Sfaxien, intr-un meci contand pentru prima mansa a finalei Cupei Campionilor Tarilor Arabe. Ambele goluri au fost marcate de Suwaid. Pe parcursul meciului au fost eliminati doi jucatori de la formatia tunisiana, detinatoarea trofeului. Returul este programat pe 1 iulie, la Jeddah.


Mayweather nu-l mai asteapta pe Doroftei…

Pugilistul american Floyd Mayweather Jr. este noul campion la categoria superusoara, versiunea WBC, dupa ce l-a invins, prin KO tehnic, pe canadianul Arturo Gatti. Lupta, organizata la Boardwalk Hall, din Atlantic City, era prevazuta sa se desfasoare pe parcursul a 12 runde, dar a fost oprita de arbitru dupa runda a sasea. Potrivit presei din Statele Unite ale Americii, pentru acest meci Gatti a primit suma de 3,5 milioane de dolari, mai mult decat invingatorul sau, care a incasat cea mai mare bursa din cariera sa, 3,1 milioane de dolari.
Mayweather, 28 de ani, a obtinut cea de-a 34-a victorie din cariera (23 prin KO, nici o infrangere), precum si cea de-a treia centura WBC, dupa cele castigate la categoriile usoara si pana.


Fatih Terim va fi selectionerul Turciei

Tehnicianul Fatih Terim a ajuns la un acord cu Federatia Turca de Fotbal (TFF) si va fi succesorul lui Ersun Yanal in postul de selectioner, el urmand sa semneze un contract pe o perioada de cinci ani. “Am acceptat propunerea presedintelui federatiei. Vom discuta detaliile legate de contract maine, la Istanbul”, a declarat Terim, la finalul unei intrevederi cu presedintele TFF, Levent Bicakci.
Pentru postul de selectioner al Turciei a fost vehiculat si numele tehnicianului echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu.


Chelsea plateste ca sa nu piarda puncte

Clubul Chelsea Londra a ajuns la un acord de principiu cu gruparea Tottenham Hotspur in privinta platii unei sume de zece milioane de lire sterline pentru faptul ca l-a contactat fara autorizatie pe directorul sportiv Frank Arnesen. Chelsea doreste ca, platind aceasta suma, sa nu piarda trei puncte in sezonul viitor, asa cum s-ar fi intamplat in cazul in care Tottenham ar fi depus o plangere la Federatia Engleza de Fotbal (FA). Clubul londonez a fost gasit vinovat, in acest an, si pentru ca l-a contactat pe fotbalistul Ashley Cole fara acordul gruparii Arsenal, iar FA a amenintat gruparea al carei patron este Roman Abramovici ca ii va retrage trei puncte in sezonul viitor, in cazul in care conducatorii sai vor contacta un jucator sau un oficial al altui club fara a respecta regulamentul.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă