9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024

Flash

Un ucrainean in probe la Pandurii Targu Jiu

Jucatorul ucrainean Igor Stepanov se afla in probe la echipa Pandurii Targu Jiu, el participand la primul antrenament efectuat de formatia pregatita de Emil Sandoi de la revenirea din turneul efectuat in Italia si Austria. Igor Stepanov evolueaza pe postul de fundas stanga si are 27 de ani.
La antrenament nu a participat fundasul Dorel Stoica, care incepand de marti trebuie sa se prezinte la antrenamentele Universitatii Craiova, desi jucatorul a afirmat in repetate randuri ca doreste sa evolueze la formatia lui Sandoi.

Trei medalii de aur la Balcaniada de judo

Trei sportive din lotul olimpic feminin de judo, Carmen Bogdan, Ana Maria Marcu si Nicoleta Caraivan, au castigat cate o medalie de aur la categoriile lor de greutate, in cadrul Balcaniadei din Turcia. Carmen Bogdan (categoria 48 kg), Ana Maria Marcu (78 kg) si Nicoleta Caraivan (plus 78 kg) au fost laureatele delegatiei conduse de antrenorul Florin Berceanu. O medalie de argint a fost obtinuta de Eugenia Vlad (70 kg), in timp ce Stefania Neagu a obtinut bronzul, la 57 kg, iar Irina Samoila s-a clasat a cincea, la 63 kg. “A fost un turneu foarte binevenit. Daca mergeam cu toate titularele pe categorii, normal ca erau mai multe medalii. Dar cele trei reprezentante ale Romaniei la Mondialele din Egipt, din luna septembrie – Ioana Dinea Aluas, Alina Croitoru si Alina Dumitru – se afla in Olanda, la un stagiu la Centrul Olimpic. Oricum, Balcaniada a fost un nou prilej sa ne verificam nivelul valoric la concurenta cu adversare serioase”, a spus antrenorul Florin Berceanu.

Juventus Torino va juca un amical cu Benfica Lisabona

Echipa Juventus Torino, la care este legitimat si jucatorul roman Adrian Mutu, va juca un meci amical cu formatia Benfica Lisabona pe 7 august pe stadionul Da Luz, informeaza site-ul oficial al campioanei Portugaliei. Inaintea meciului amical cu Juventus, echipa Benfica Lisabona isi va prezenta lotul de jucatori pentru noul sezon competitional. Initial, adversara campioanei Portugaliei in aceasta partida ar fi trebuit sa fie echipa AS Roma, la care este legitimat si Cristian Chivu. “Adversara echipei noastre a fost schimbata din cauza unor probleme de ultima ora”, scrie site-ul oficial al gruparii Benfica.

Motta a fost operat si va pierde inceputul sezonului

Jucatorul echipei FC Barcelona, Thiago Motta, a fost supus unei interventii chirurgicale la degetul mare al piciorului stang si va fi indisponibil pentru inceputul sezonului, informeaza site-ul oficial al campioanei Spaniei. Motta a fost operat pentru extirparea unui chist de la degetul mare, iar medicii gruparii catalane au anuntat ca jucatorul urmeaza sa fie supus unei noi interventii chirurgicale. Thiago Motta a fost nevoit sa revina in Spania din stagiul de pregatire pe care FC Barcelona il efectueaza in Danemarca si va lipsi si de la turneul echipei antrenate de Frank Rijkaard in Japonia. Jucatorul Thiago Motta a lipsit de pe teren sapte luni in sezonul trecut, din cauza unor probleme la genunchiul stang.

Rijkaard isi va prelungi contractul cu FC Barcelona

Prelungirea contractului antrenorului olandez al echipei FC Barcelona, Frank Rijkaard, “este foarte aproape”, a declarat presedintele gruparii catalane, Joan Laporta, citat de site-ul oficial al campioanei Spaniei, informeaza AFP. “Noi am ajuns la un acord verbal. Mai exista cateva detalii care vor fi rezolvate la revenirea la Barcelona. Nu este nici o urgenta, deoarece exista o comunicare buna si destula incredere intre noi”, a declarat Laporta, care a sosit luni in Danemarca, unde FC Barcelona se afla intr-un stagiu de pregatire.
Frank Rijkaard antreneaza echipa FC Barcelona din iunie 2003, iar contractul sau expira in 2007. El a mai pregatit nationala Olandei in perioada iulie 1998-iunie 2000 si a antrenat echipa Sparta Rotterdam in 2001-2002.

Hicham El-Guerrouj nu va participa la CM de atletism

Sportivul marocan Hicham El-Guerrouj, dublu campion olimpic si cvadruplu campion mondial, a confirmat ca nu va participa la Campionatele Mondiale de Atletism de la Helsinki, care se vor desfasura in perioada 6-14 august, a anuntat site-ul Federatiei Internationale de Atletism, citat de AFP. “Pregatirea mea s-a desfasurat bine pana la sfarsitul lunii iunie si aveam ambitii pentru proba de 5.000 de metri”, a declarat El-Guerrouj, intr-un comunicat remis Agentiei Marocane de Presa (MAP). Intr-un interviu acordat publicatiei L'Equipe, El-Guerrouj a adaugat ca toti interlocutorii sai i-au cerut sa ia o pauza dupa mai mult de zece ani in care a fost “un soldat in serviciul patriei sale”.

Coulthard, amendat

Pilotul scotian de Formula 1, David Coulthard, a fost amendat cu 20 de euro, pentru ca a traversat, la bordul monopostului sau, podul Bogazici, care face legatura intre partea europeana si asiatica a orasului Istanbul, fara sa plateasca taxa, informeaza agentia Anatolia, citata de AFP. “Pilotul a fost detectat de sistemul automat de trecere in timp ce traversa podul Bosforului cu monopostul sau de Formula 1. El a fost amendat cu 33 de lire turcesti (20 de euro), iar amenda a fost trimisa echipei Red Bull din Turcia”, se arata in procesul verbal citat de Anatolia.
David Coulthard, care concureaza pentru Red Bull, a traversat pe 17 iulie podul Bogazici, in cadrul unei demonstratii vizand promovarea Formulei 1 in Turcia, tara care va gazdui un Grand Prix pentru prima oara, pe 21 august.

Viorel Moldovan deschide scoala de fotbal la Bistrita

Internationalul Viorel Moldovan, originar din Bistrita, a declarat, pentru un saptamanal local, ca a inceput deja formalitatile pentru a-si deschide o scoala de fotbal in orasul sau natal. “Deocamdata suntem in faza intocmirii actelor. Fratele meu se ocupa de toate formalitatile”, a declarat Moldovan, referindu-se la fratele sau, Adrian, director al Clubului Sportiv Municipal si consilier local PSD. Adrian Moldovan spune ca, in cel mult doua saptamani, vor fi gata documentele de constituire a noului club, care intentioneaza sa inscrie echipe in campionatul national de juniori A si B.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă