6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Flash

Zebina si Rothen, inlocuiti in lotul Frantei

Jucatorii Jonathan Zebina si Jerome Rothen, accidentati, au fost inlocuiti in lotul reprezentativei Frantei pentru meciurile cu Insulele Feroe si Irlanda, din preliminariile Cupei Mondiale din 2006, cu Anthony Reveillere, respectiv Sidney Govou, ambii de la Olympique Lyon, informeaza AFP. Un alt jucator convocat de selectionerul Frantei, Raymond Domenech, care se confrunta cu o serie de probleme medicale, este fundasul echipei AS Monaco, Gael Givet, accidentat la tendonul lui Ahile, dar acesta a ramas pentru moment in cantonamentul de la Clairefontaine.
Franta va intalni sambata, la Lens, reprezentativa Insulelor Feroe, iar pe 7 septembrie va juca in deplasare, impotriva selectionatei Irlandei, ambele meciuri contand pentru grupa a 4-a de calificare la CM 2006 din Germania.

Hristo Stoicikov ar castiga alegerile prezidentiale

Selectionerul Bulgariei, Hristo Stoicikov, a declarat ca, daca va candida alaturi de secretarul general al Ministerului de Interne, generalul Boyko Borissov, la urmatoarele alegeri prezidentiale, acest tandem politic ar avea toate sansele sa castige scrutinul. El a declarat pentru postul privat de televiziune bTV ca, daca ar candida alaturi de Borissov la urmatoarele alegeri prezidentiale, le-ar lasa adversarilor sanse foarte mici de reusita. Recent, s-a vehiculat informatia ca Boyko Borissov ar putea candida pentru postul de primar al Sofiei.
Stoicikov a refuzat sa se implice in vreun fel in politica la alegerile generale care au avut loc in Bulgaria in luna iunie.

Ronaldo, exclus din “cazul drogurilor”

Atacantul echipei Real Madrid Ronaldo a fost audiat, la Niteroi, in cadrul unei anchete privind traficul de droguri prin intermediul internetului, informeaza AFP. In urma marturiei fotbalistului la Brigada Antidrog, comisarul Luiz Marcelo Xavier a declarat, pentru O Globo, ca ipoteza participarii lui Ronaldo la o vanzare de droguri pe internet a fost exclusa. Jucatorul s-a prezentat la politie fara avocat, iar la iesirea din sediu, dupa 40 de minute, s-a limitat la a mentiona ca “totul a fost clarificat”. Ronaldo a decis sa se deplaseze luni la Niteroi, dupa sosirea de la Madrid. Incepand de marti, el trebuie sa se prezinte la antrenamentele nationalei Braziliei pentru meciul cu Chile, din preliminariile CM 2006.

Van Bommel, cel mai bun jucator in Olanda

Mijlocasul echipei FC Barcelona Mark van Bommel a fost desemnat cel mai bun jucator din Olanda in sezonul trecut, cand evolua la formatia PSV Eindhoven, informeaza cotidianul catalan Sport. Van Bommel, care a fost prezent la Gala fotbalului olandez organizata de publicatiile De Telegraaf si VI, a castigat cupa si campionatul Olandei in sezonul trecut cu PSV. Mark van Bommel a primit 204,5 puncte, fiind urmat de Dirk Kuijt de la Feyenoord, adversara Rapidului in primul tur al Cupei UEFA, cu 200,5 puncte, si de mijlocasul echipei AZ Alkmaar, Denny Landzaat, cu 199 puncte.

Aliuta a marcat impotriva lui Dinamo

Marian Aliuta a marcat un gol in meciul pierdut de echipa sa, Metalurg Donetk, in deplasare, cu scorul de 1-3, in fata formatiei Dinamo Kiev, in etapa a VII-a a campionatului Ucrainei. Aliuta, care a intrat pe teren in minutul 66, in locul lui Ristich, a marcat in minutul 88. Coechipierul lui Aliuta, Daniel Florea, a fost integralist, fiind sanctionat cu un cartonas galben in minutul 80. La Dinamo Kiev nu a evoluat nici unul dintre cei trei jucatori romani aflati in lot: Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia.

Cisse ar putea ajunge la AS Monaco

Atacantul echipei Liverpool, Djibril Cisse, ar putea fi imprumutat la AS Monaco pana la incheierea perioadei de transferuri de miercuri seara, informeaza AFP. De asemenea, de atacantul francez se intereseaza si gruparea Olympique Marseille. Insa surse din cadrul gruparii din Marsilia au declarat ca “pista nu mai este de actualitate, deoarece Cisse a fost imprumutat luni la AS Monaco in cadrul unei tranzactii de patru milioane de euro”.
Antrenorul Rafael Benitez nu a confirmat daca Djibril Cisse va ramane la Liverpool sau daca Owen va fi transferat pe Anfield Road. In cazul in care Cisse este imprumutat la AS Monaco, el nu va putea juca in Cupa UEFA, deoarece a disputat cu Liverpool preliminariile Ligii Campionilor.

Owen, la Newcastle

Clubul Newcastle a anuntat marti achizitionarea atacantului echipei Real Madrid Michael Owen, pentru urmatoarele patru sezoane, informeaza presa spaniola. Fostul fotbalist al echipei Liverpool, care a evoluat doar un an la Real Madrid, va semna un acord pentru patru sezoane, iar conform BBC, valoarea transferului este de 27,8 milioane de euro. Real Madrid l-a achizitionat pe Owen in sezonul trecut, de la Liverpool, pentru 12 milioane de euro. Site-ul oficial al gruparii Newcastle a anuntat ca Owen, in varsta de 25 de ani, va evolua cu tricoul cu numarul 10 si va efectua vizita medicala. Suma de transfer a lui Owen reprezinta un record pentru Newcastle, depasind suma platita in 1996 pentru transferul lui Alan Shearer de la Blackburn Rovers, 22 de milioane de euro.

Fred, la Olympique Lyon

Olympique Lyon a ajuns luni seara la un acord cu clubul Cruzeiro Belo Horizonte, pentru transferul atacantului brazilian Fred la echipa antrenata de Gerard Houllier. Jucatorul, in varsta de 22 de ani, urmeaza sa fie prezentat oficial. Presedintele clubului francez, Jean-Michel Aulas, a declarat duminica seara ca Frederico Chaves Guedes “Fred” a sosit la Lyon si a efectuat vizita medicala in timpul negocierilor pentru o tranzactie de cel putin 15 milioane de euro.

Celades, la Real Zaragoza

Mijlocasul spaniol Albert Celades, a semnat un contract cu gruparea Real Zaragoza, durata intelegerii nefiind precizata. Celades, in varsta de 29 de ani, era liber de contract dupa ce intelegerea sa cu Real Madrid a expirat. Albert Celades va juca la Real Zaragoza alaturi de fostul sau coechipier de la Real Madrid, portarul Cesar, al carui contract cu gruparea din capitala Spaniei a expirat tot la finalul sezonului trecut. Celades a mai evoluat la FC Barcelona, Celta Vigo si Girondins Bordeaux.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă