13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024

Flash

Karembeu, in tratative cu Poli Timisoara

Campion mondial si european cu nationala de fotbal a Frantei, Cristian Karembeu este in tratative cu Poli Timisoara pentru un transfer la echipa de pe Bega. Karembeu a fost coleg de echipa cu Viorel Moldovan la Servette Geneva, dupa care a evoluat la formatia franceza Bastia.

Perechea Olaru/Rakhim, in semifinale la Roland Garros

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Amina Rakhim (Romania/Kazahstan), cap de serie numarul 8, s-a calificat joi in semifinalele probei de dublu junioare de la Roland Garros.
Olaru si Rakhim au invins, in sferturile de finala, cu scorul de 6-2, 6-1, cuplul Alexa Glatch/Olga Govortova (SUA/Belarus), cap de serie numarul 2, si vor juca in faza urmatoare a competitiei cu perechea Sharon Fichman/Caroline Wozniacki (Canada/Danemarca), cap de serie numarul 4, care a trecut, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, de cuplul roman Madalina Gojnea/Monica Niculescu, cap de serie numarul 7. Perechea Mihaela Buzarnescu/Bibiane Schoofs (Romania/Olanda), cap de serie numarul 5, a fost invinsa, in sferturile de finala, cu scorul de 3-6, 6-1, 7-5, de cuplul Yung-Jan Chan/Aleksandra Wozniak (Taiwan/Canada), cap de serie numarul unu.
In proba de simplu junioare, Raluca-Ioana Olaru, cap de serie numarul 14, o va intalni in semifinale pe Ayumi Morita (Japonia), care a invins-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, pe Bibiane Schoofs (Olanda).

David Beckham lanseaza o academie de fotbal in SUA

Jucatorul englez David Beckham, vedeta echipei de fotbal a Angliei si a formatiei Real Madrid, s-a aflat joi la Los Angeles pentru a anunta lansarea unei academii de fotbal in orasul californian.
Scoala isi va avea sediul in imensul centru polisportiv din Carson, la 15 km sud de Los Angeles, oras in care se afla cluburile de fotbal Galaxy si Chivas.
Beckham, care a lansat deja acest model de scoala la Londra, a explicat ca va investi aproximativ 500.000 de dolari in acest centru si ca va dona taxele de inscriere (500 de dolari de copil) primilor 300 de inscrisi.
In cursul conferintei de presa, Beckham, care a luat parte la meciul Anglia-Columbia (3-2 pentru englezi), a declarat ca intentioneaza sa infiinteze asemenea scoli si in Asia.

Andrei Sevcenko, consilier special al presedintelui Ucrainei

Andrei Sevcenko, atacantul echipei italiene de fotbal AC Milan, a fost numit in postul de consilier special al presedintelui Ucrainei, Viktor Iuscenko.
Sevcenko, desemnat fotbalistul anului 2004 in Europa, se alatura astfel campionului mondial la categoria grea versiunea WBC Vitali Kliciko, caruia i-a fost atribuita o functie onorifica asemanatoare.
La inceputul acestui an, atacantul lui Milan, in varsta de 28 de ani, a primit cea mai inalta distinctie din tara sa, cea de “Erou al Ucrainei”.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă