11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024

Flash

Poli Timisoara cauta adversar

Poli Timisoara doreste sa dispute vineri un meci amical cu o formatie straina. Au fost contactate mai multe cluburi, printre care si Sahtior Donetk, dar toate au refuzat din diverse motive oferta banatenilor. S-a incercat si aducerea la Timisoara a recentei castigatoare a Cupei Ucrainei, Dinamo Kiev. Nu a avut succes. Acum se poarta discutii cu o echipa de la vecinii din Serbia-Muntenegru.


Dinamo, in turneu la Botosani

Trupa lui Ioan Andone va sustine joi un amical cu FC Botosani, echipa antrenata de Costel Orac. In aceeasi zi se va disputa si o partida de old-boys. In echipa fostelor glorii ale dinamovistilor vor aparea: Eftimescu Toader, Dragnea, Topolinschi, Glont, Movila, Mateut, Augustin, Mihaiescu, Solomon. Antrenor: Florin Cheran.


Fenerbahce i-a prelungit contractul lui Christoph Daum

Conducerea echipei Fenerbahce Istanbul, castigatoarea campionatului de fotbal al Turciei in acest sezon, a decis sa-i prelungeasca cu doi ani contractul antrenorului Christoph Daum. Dupa infrangerea suferita in Cupa Turciei, in fata formatiei Galatasaray Istanbul (1-5), au circulat zvonuri referitoare la despartirea lui Fenerbahce de Daum si inlocuirea acestuia cu francezul Paul Le Guen, fostul tehnician al lui Olympique Lyon.
Christoph Daum a sosit la Fener in anul 2003, reusind sa cucereasca, pentru al doilea sezon consecutiv, titlul de campioana a Turciei, dupa victoria cu 1-0 obtinuta pe 15 mai in fata lui Galatasaray, echipa care a renuntat recent la serviciile lui Gheorghe Hagi.


Subcomisia pentru fotbal pe plaja

Comitetul Executiv al FRF a aprobat infiintarea subcomisiei pentru fotbal pe plaja, se arata intr-un comunicat al FRF.
Biroul Executiv al Comisiei pentru fotbal in sala din cadrul FRF a stabilit componenta subcomisiei care va coordona si organiza campionatul intern de fotbal pe plaja. Astfel, subcomisia va avea urmatoarea componenta: Dan Robe – presedinte, Petre Radu si Viorel Stoica – membri. Prima editie a Campionatului National de fotbal pe plaja va incepe in luna iunie, turneele preliminarii urmand sa se dispute pe un teren special amenajat in Bucuresti, iar faza finala in statiunea Mamaia.
Competitia pe plaja, care este avizata de Comisia de Fotbal in Sala din cadrul FRF, se adreseaza echipelor din toata tara. In 2006 urmeaza sa se alcatuiasca doua esaloane ale Campionatului National de Fotbal pe Plaja. Dupa incheierea primei editii a Campionatului National de Fotbal pe Plaja, se va organiza un turneu international, la care va participa in premiera echipa nationala de fotbal pe plaja a Romaniei. Nationala care va fi alcatuita in urma organizarii acestui campionat national intentioneaza sa participe la viitoarea editie a Cupei Mondiale de fotbal pe plaja, care va avea loc in Brazilia, in 2006, pe plaja Copacabana, din Rio de Janeiro.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă