Halep explică de ce a abandonat la Washington: Am cerut să fiu programată puțin mai târziu, dar nu a fost să fie

Jucătoarea de tenis Simona Halep a explicat, într-o conferință de presă, că a cerut ca meciurile din cadrul turneului de la Washington să fie programate mai târziu, dar organizatorii nu au ținut cont de rugămintea ei, scrie Mediafax. Halep a abondonat, vineri,partida cu Ekaterina Makarova, din cauza căldurii.

Avram Eliza 0 comentarii

Jucătoarea de tenis Simona Halep a explicat, într-o conferință de presă, că a cerut ca meciurile din cadrul turneului de la Washington să fie programate mai târziu, dar organizatorii nu au ținut cont de rugămintea ei, scrie Mediafax. Halep a abondonat, vineri, partida cu Ekaterina Makarova, din cauza căldurii.

Halep a declarat că le-a cerut organizatorilor să-i programeze partidele la alte ore, însă solicitarea sa nu a fost luată în calcul. "Am cerut să fiu programată puţin mai târziu, dar nu a fost să fie. Asta e, nu sunt supărată şi sper să mă mai intorc aici", a declarat Halep. Organizatorii turneului american au reacţionat după ce Halep a decis să se retragă: "Simona, ne-a plăcut enorm să te avem aici, notează-ţi în calendar pentru anul viitor la a 50-a ediţie a turneului. DC te iubeşte!"Halep a disputat trei partide la turneul de la Washington, toate disputându-se cu începere de la ora 14:00, ora locală. O posibilă explicaţie pentru acest fapt ar fi că organizatorii au dorit să atragă cât mai mulţi spectatori la meciuri programând principala favorită pentru meciurile de deschidere ale zilei.

Simona a abandonat meciul cu Ekaterina Makarova în setul al treilea, la scorul de 1-0 pentru rusoaică, care tocmai făcuse break. La seturi era egalitate: primul i-a revenit Simonei, scor 6-2, în timp ce Makarova s-a impus în cel de-al doilea, scor 6-3. Pentru participarea în sferturile de finală ale turneului din capitala Statelor Unite ale Americii, Halep va încasa 6.200 de dolari şi 60 de puncte în ierarhia mondială.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...