10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialIoan Ovidiu Sabau conduce azi primul antrenament

Ioan Ovidiu Sabau conduce azi primul antrenament

A venit clipa schimbarilor la Gloria Bistrita. Formatia care pana acum era asimilata “cooperativei” a ajuns, de duminica seara, pe mana unui antrenor, Ioan Ovidiu Sabau, care este imaginea clara a corectitudinii si a ceea ce inseamna o cariera de mare succes in fotbal.
Ioan Ovidiu Sabau a asistat la partida Gloria Bistrita-Olympiakos Nicosia (11-0) si a anuntat ca a ajuns la un acord cu presedintele Jean Padureanu privind semnarea unui contract pe o perioada de doi ani. “Ne-am inteles, acum ramane sa punem totul pe hartie”, a spus Sabau, care se va prezenta marti la echipa, cand va conduce si primul antrenament.
Sabau a precizat ca echipa i-a lasat o impresie buna, dar ca trebuie tinut cont de faptul ca adversarul a fost unul modest. “Sunt tineri si meciul ii va motiva si mai mult. Trebuie sa fim realisti, am jucat cu un adversar modest, dar e totusi un meci international”, a explicat Sabau. Tehnicianul a afirmat ca primul obiectiv al sau este reconstructia echipei, celelalte urmand a fi stabilite impreuna cu conducerea clubului, dupa ce va cunoaste mai bine lotul de jucatori. “Imi doresc, in orice caz, sa ne fixam obiective mai ambitioase”, a subliniat Sabau.
Faptul ca Sabau va antrena Gloria Bistrita a fost confirmat si de presedintele clubului, Jean Padureanu, care a spus ca, desi contractul nu a fost inca semnat, Sabau va pregati echipa incepand de marti. “Nu se pune problema semnarii. Vom semna contractul maine, peste o saptamana, peste doua luni, nu conteaza! Eu am mare incredere in el si el in mine. Am croit in ciorna contractul, ne-am pus de acord si incepem sa-l derulam. Inainte sa stabilim obiectivele, mai ramane sa analizam baza materiala si alte lucruri care trebuie realizate aici, in stadion, si sa facem doua, trei transferuri”, a spus Padureanu.
Dupa meci, Ioan Ovidiu Sabau si Jean Padureanu au discutat timp de cateva minute la marginea terenului. Inainte de inceperea partidei, Sabau a fost prezentat Comitetului Director al Clubului Gloria Bistrita, intr-o sedinta care s-a desfasurat cu usile inchise.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă