Maria Șarapova, despre cazul de dopaj: Mi-am ispășit pedeapsa, așa că de unde această înverșunare? Există vreun motiv ca să fiu pedepsită în continuare?

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova susține că nu înțelege înverșunarea cu care este tratată, ca urmare a scandalului privind dopajul cu meldonium, în contextul în care Tribunalul de Arbitraj al Sportului i-a redus suspendarea inițială de 15 luni, pe motiv că sportiva nu a avut intenția de a trișa.

Roxana Petre 0 comentarii

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova susține că nu înțelege înverșunarea cu care este tratată, ca urmare a scandalului privind dopajul cu meldonium, în contextul în care Tribunalul de Arbitraj al Sportului i-a redus suspendarea inițială de 15 luni, pe motiv că sportiva nu a avut intenția de a trișa, informează Le Parisien Magazine, citat de Agerpres.

„Mi-am ispășit pedeapsa, așa că de unde această înverșunare? Există vreun motiv ca să fiu pedepsită în continuare? Eu nu văd niciunul. Când cazul meu era neclar, când se știa prea puțin, toată lumea avea dreptul să mă judece. Dar acum, după ce am trecut pe la Tribunalul de Arbitraj al Sportului, care este neutru, eu spun stop. Dacă jucătorii vor continua să mă denigreze, în pofida acestui lucru, atunci nu este corect'', a declarat Șarapova, care se pregătește să revină în circuitul WTA cu prilejul turneului de la Stuttgart care începe în 24 aprilie.

Jucătoarea rusă, fără clasament, va juca pe bază de invitații la Stuttgart, Madrid și Roma. Subiectul invitațiilor pentru Șarapova a divizat lumea sportului, jucători precum Andy Murray și Jo-Wilffied Tsonga declarând că sunt împotrivă ca rusoaica să fie favorizată în acest fel.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...