23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialMeci demonstrativ intre nationalele '94 ale Romaniei si Braziliei

Meci demonstrativ intre nationalele '94 ale Romaniei si Braziliei

Gala “Seara Campionilor”, programata pe 12 iunie, la Timisoara, a fost inlocuita cu un meci demonstrativ intre selectionatele '94 ale Romaniei si Braziliei, a anuntat impresarul Gheorghe Popescu.
“Meciul de pe data de 12 iunie, “Seara Campionilor”, nu va mai avea loc. Pe langa “Seara Campionilor”, noi mai aveam si un alt proiect important, si anume “Generatia de aur Romania '94 contra Campioana Mondiala '94″. Tinand cont ca era foarte greu sa facem si meciul de pe 12 iunie si sa gasim apoi un alt stadion, un alt oras cu un public ca al Timisoarei si sa organizam un al doilea eveniment, am comasat cele doua evenimente si vom face numai meciul din 16 iulie: generatia de aur a Romaniei din 1994 contra campioanei mondiale din 1994, Brazilia”, a declarat Popescu.
Impresarul roman a anuntat ca, pe langa jucatorii din generatia de aur care au fost in 1994 la campionatul mondial, vor mai fi invitati si fotbalisti care de-a lungul timpului ar fi meritat sa joace la un turneu final. “Cand spun acest lucru ma refer la un Dobrin, care n-a apucat sa joace la Mondialul din '70, si, probabil, ar fi meritat sa aiba parte de un asemenea eveniment, ma refer apoi la jucatori de mare valoare, cum au fost Balaci si Camataru, precum si alti jucatori care vor fi invitati pe langa jucatorii din generatia de aur. Este un eveniment fantastic, sa aduci echipa Braziliei, cu jucatori remarcabili, unii dintre ei sunt inca in activitate, cum ar fi Romario, de exemplu”, a completat Popescu. El a mentionat ca meciul ramane unul caritabil.
“Acest meci ramane un eveniment caritabil, ramane sa stabilim destinatia banilor pe care ii vom strange. Initial, ne-am gandit sa dam in totalitate banii catre copii, dar au intervenit aceste probleme cu inundatiile din Banat si de aceea vrem sa dam banii cu exactitate acolo unde este nevoie”. Organizatorii estimeaza ca bugetul evenimentului va fi de 250.000 de euro.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...
Ultima oră
Pe aceeași temă