România așteaptă medalii tot de la veteranii Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor la Europenele de gimnastică de la Cluj

​Fostul gimnast român Nicușor Pascu a declarat pentru AGERPRES că sportivii români nu au foarte multe șanse la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie), dar ele există, iar Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor ar putea obține medalii.

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Fostul gimnast român Nicușor Pascu a declarat pentru AGERPRES că sportivii români nu au foarte multe șanse la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie), dar ele există, iar Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor ar putea obține medalii.

Potrivit fostului antrenor coordonator al lotului național masculin al României, Drăgulescu are șanse la medalii la sol și sărituri, iar Cătălina Ponor la sol și bârnă.

''Aș spune că gimnastica românească în general traversează o perioadă mai grea și nu numai loturile naționale. Gimnastica mondială s-a dezvoltat foarte mult. S-au dezvoltat țări în care cu ani în urmă făceau gimnastică de plăcere'', susține Nicușor Pascu.

Pascu a antrenat lotul național de juniori în perioada 1994-1996, promovându-l pe Marian Drăgulescu, între 1996 și 1998 a fost antrenor al lotului național de seniori, între 1998 și 2008 a pregătit lotul de seniori al Elveției, în ianuarie 2009 a revenit ca antrenor coordonator al lotului de seniori al României, dar a plecat în Elveția la finalul acelui an.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...