9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSabau si Padureanu negociaza cu Dinamo

Sabau si Padureanu negociaza cu Dinamo

Insotit de presedintele clubului Gloria Bistrita, Sabau, instalat saptamana trecuta in locul lui Constantin Carstea, a discutat miercuri la pranz cu directorul executiv al gruparii FC Dinamo, Cristi Borcea. “Sunt niste discutii deocamdata. Ne dorim un portar, pe Olteanu, si un atacant, Tibor Moldovan. Pentru noi aducerea lor este foarte importanta, dar nu e definitivat nimic. Inca n-am discutat cu jucatorii si degeaba ne intelegem cu clubul daca ei nu vor dori sa vina la Bistrita”, a explicat Sabau, care nu a dorit sa dezvaluie daca cei doi fotbalisti vor fi cumparati sau doar imprumutati de la Dinamo. Presedintele Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a declarat ca se afla in negocieri cu mai multi jucatori in vederea intaririi lotului pentru sezonul 2005-2006. “Ne mai trebuie doi-trei jucatori pentru a ne acoperi unele posturi si tocmai de aceea am venit la Bucuresti”.
Padureanu a mai spus ca ii pare rau ca s-a despartit de portarul Costel Campeanu. “Sincer sa fiu imi pare foarte rau ca m-am despartit de el, dar si de Vasile Popa. Au fost jucatori de care m-am folosit multi ani, care nu mi-au creat probleme niciodata, dar asta este viata”, a mentionat presedintele clubului bistritean.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă