Victorie pentru Larisa Iordache, la Cupa Mondială din Slovenia. Gimnasta a câștigat aurul la bârnă

Gimnasta Larisa Iordache a câștigat, duminică, finala de la bârnă, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Koper (Slovenia), după ce sâmbătă obținuse aurul la paralele.

Roxana Petre 0 comentarii

Gimnasta Larisa Iordache a câștigat, duminică, finala de la bârnă, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Koper (Slovenia), după ce sâmbătă obținuse aurul la paralele, potrivit Agerpres.

Iordache s-a impus cu 14,150, fiind urmată în clasamentul final de Elisabeth Black (Canada), cu 13,100, și de Thais Fidelis Dos Santos (Brazilia), 12,850. La paralele, Larisa Iordache a câștigat cu 13,800, notă pe care a obținut-o și Elisabeth Black, dar departajarea s-a făcut după nota la execuție, Larisa având 5 zecimi în plus.

Ca reacție, ea a postat un mesaj pe contul său de Facebook: „Două medalii de aur la Cupa Mondială din Slovenia. Vă mulțumesc din suflet pentru susținere!”

În calificări, Iordache a fost notată în calificări la paralele cu 13,850 puncte, devansându-le pe brazilianca Flavia Saraiva, 13,750 puncte, și pe Elisabeth Black (Canada), 13,650 puncte. Românca a primit 14,400 în calificările de la bârnă, fiind urmată, la mare distanță, de Black, 13,300, și de Barbora Mokosova (Slovacia), 12,900.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...