VIDEO. Irina Begu, nominalizată de WTA la lovitura lunii iulie

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, care se află pe locul 38 în clasamentul WTA, a fost nominalizată la lovitura lunii iulie, după un punct câştigat la turneul de la Bucureşti.

Roxana Petre 0 comentarii

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, care se află pe locul 38 în clasamentul WTA, a fost nominalizată la lovitura lunii iulie, după un punct câştigat la turneul de la Bucureşti, a anunţat wtatennis.com, potrivit Mediafax.

Alături de Begu au mai fost nominalizate jucătoarea columbiană Mariana Duque-Marino (107 WTA), jucătoarea cehă Kristyna Pliskova (37 WTA), jucătoarea americană CiCi Bellis (36 WTA), şi jucătoarea cehă Petra Kvitova (14 WTA).

Begu se află pe lista celor nominalizate după un punct câştigat la Bucureşti, într-un meci cu franţuzoaica Pauline Parmentier.

Câştigătoarea va fi desemnată pe baza voturilor acordate de fani în următoarele zile pe site-ul wtatennis.com. În acest an, premiile de „lovitura lunii" au fost câştigate de Agnieszka Radwanska (ianuarie), Angelique Kerber (februarie), Caroline Wozniacki (martie), Kristina Mladenovic (aprilie), Venus Williams (mai) şi Lucie Safarova (iunie).

Citește totul despre:

Comentarii

loading...