15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportStadionul lui Napoli va purta numele lui Maradona

Stadionul lui Napoli va purta numele lui Maradona

„Dragă Diego, tu, mândria oamenilor din Napoli, steaua de nestins de pe firmamentul fotbalului mondial, tu eşti doar dragoste, bucurie, pasiune şi artă, iar cât timp soarele va străluci, inimile noastre vor fi luminate de lumina geniului tău”, a scris De Laurentiis pe Twitter.

„Dragă Diego, laşi o mărturie extraordinară despre tot ceea ce înseamnă un om cu toată fragilitatea sa, forţa sa, dragostea sa totală pentru viaţă şi pentru aproapele său. Un campion unic şi irepetabil”, a afirmat De Laurentiis.

„Cred că este corect să dăm stadionului San Paolo numele tău, ca să fii în continuare alături de noi ca o demonstraţie a drumului spre excelenţă pe care a păşit această echipă”, a adăugat oficialul lui Napoli.

Propunerea ca arena San Paolo să poarte numele lui Maradona a fost lansată joi de primarul oraşului din sudul Italiei, Luigi De Magistris, iar De Laurentiis a acceptat-o imediat, arătându-şi dorinţa de a începe formalităţile birocratice pentru ca schimbarea numelui să fie posibilă cât mai repede.

Maradona a evoluat între 1984 şi 1991 la Napoli, pe care a condus-o la câştigarea singurelor sale două titluri de campioană a Italiei.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă