16.5 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Steaua are un nou antrenor

După mai multe discuţii, clubul a ajuns la un acord cu tehnicianul Adrian Falub (47 de ani), iar anunţul a fost făcut printr-un comunicat pe pagina oficială a grupării „roş-albastre”.

„Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” anunţă ajungerea la un acord de principiu cu Adrian Falub, pentru preluarea funcţiei de antrenor coordonator/director tehnic al echipei de fotbal din Ghencea.

Negocierile finale vor fi purtate la începutul săptămânii viitoare şi au în vedere perfectarea unui contract valabil pe o perioadă de doi ani. După finalizarea negocierilor, CSA „Steaua Bucureşti” va prezenta oficial noul antrenor al fotbaliştilor militari într-o conferinţă de presă care va fi organizată la sediul clubului, la o dată ce va fi comunicată în timp util.

În vârstă de 47 de ani, Adrian Falub şi-a început cariera de fotbalist la Unirea Dej în Liga a IV-a. În 1989 a fost transferat la Universitatea Cluj, pentru care a jucat timp de nouă sezoane. În anul 1996, Adrian Falub a jucat la FC Basel şi, după un an, s-a întors la formaţia clujeană. A mai evoluat la echipele Gloria Bistriţa şi FC Naţional Bucureşti, iar în anul 2002 a plecat în Cipru, la Digenis Akritas Morphou, unde şi-a şi încheiat cariera.

În cei 13 ani de când activează ca antrenor, a pregătit echipe ca Universitatea Cluj, Sportul Studenţesc, UTA Arad, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, CSM Politehnica Iaşi şi Concordia Chiajna. Cu Adrian Falub pe bancă, au promovat în Liga I echipele Universitatea Cluj, FCM Târgu Mureş şi Unirea Alba Iulia.

Conducerea CSA „Steaua Bucureşti” va fixa noului antrenor obiectivul principal de a promova echipa în eşalonul următor şi participarea până în fazele superioare ale Cupei României”, se anunţă în comunicatul emis de CSA Steaua Bucureşti.

Ultima oră
Pe aceeași temă