Steven Nzonzi, exclus din lotul lui Galatasaray

Steven Nzonzi, exclus din lotul lui Galatasaray

Fotbalistul Steven Nzonzi, campion mondial anul trecut cu naţionala Franţei, a fost exclus vineri din lotul lui Galatasaray după ce a avut un "comportament nepotrivit" la antrenament, a anunţat clubul din Istanbul.

Rl online 0 comentarii

"Steven Nzonzi a fost exclus in lot pentru o perioadă nedeterminată din cauza comportamentului său nepotrivit la ultimul antrenament", a indicat campioana Turciei într-un comunicat.

Clubul nu a explicat motivele pentru care mijlocaşul a fost sancţionat cu o zi înaintea meciului cu Ankaragucu din campionat, Galatasaray ocupă locul 6 după 14 etape.

Nzonzi a fost titular miercuri la Paris în usturătoarea înfrângere cu PSG (0-5) din Liga Campionilor.

Mijlocaşul defensiv de 30 de ani a fost împrumutat în august de AS Roma la Galatasaray pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare. Acordul prevede posibilitatea
prelungirii împrumutului jucătorului în Turcia pentru încă o stagiune, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Trecut pe la Amiens (2005-2009), Blackburn (2009-2012), Stoke City (2012-2015) şi Sevilla FC (2015-2018), Nzonzi a semnat în vara lui 2018 cu AS Roma pentru 30 milioane de euro, dar nu a convins în Italia.

Printre jucătorii lui Galatasaray este şi atacantul român Florin Andone, împrumutat de la gruparea engleză Brighton. Andone este de mai mult timp accidentat.

Comentarii

loading...