17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportȘtim semifinalistele Cupei Mondiale U17. Cine va lupta pentru marea finală

Știm semifinalistele Cupei Mondiale U17. Cine va lupta pentru marea finală

Fără starul său Talles Magno, accidentat, naţionala “Canarinha” s-a impus prin golurile înscrise în prima repriză de Patryck (6) şi Peglow (40).

Brazilienii, campioni mondiali Under-17 în 1997, 1999 şi 2003, vor înfrunta joi în penultimul act reprezentativa Franţei, care a dispus la rândul ei în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, de formaţia Spaniei, într-un meci disputat pe aceeaşi arenă şi arbitrat de românul Istvan Kovacs.

Duminică, în primele două meciuri din sferturile de finală, Olanda a dispus cu 4-1 de Paraguay, în timp ce Mexicul a învins la limită, cu 1-0, naţionala Coreei de Sud.

Rezultate – sferturi de finală:

Duminică (la Cariacica)
Olanda – Paraguay 4-1
Au marcat: Hoever (30), Hansen (40), Braaf (78), Unuvar (86), respectiv Duarte (45+1).

Mexic – Coreea de Sud 1-0
A marcat: Avila (77).

Luni (la Goiania)
Franţa – Spania 6-1
Au marcat: Kouassi (21), Mbuku (36), Lihadji (46), Pembele (54), Rutter (59) şi Aouchiche (90+3) pentru învingători, respectiv Valera (9).

Brazilia – Italia 2-0
Au marcat: Patryck (6), Peglow (40).

Joi sunt programate semifinalele Mexic – Olanda şi Brazilia – Franţa, ambele pe stadionul Bezerrao din Gama, în apropiere de capitala Brasilia.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...
Ultima oră
Pe aceeași temă