Polonia-Slovacia 1-2, 14 iunie 2021, FOTO: Facebook

Polonia-Slovacia 1-2, 14 iunie 2021, FOTO: Facebook

Surpriză la EURO 2020. Polonia a fost învinsă de Slovacia după ce Hațegan le-a eliminat un om

Prima partidă a Grupei E, de la UEFA EURO 2020, a adus față în față echipele Poloniei și Slovaciei. Polonezii porneau ca favoriți, însă aceștia au rămas în 10 oameni, în minutul 62, când arbitrul român Ovidiu Hațegan l-a eliminat pe Grzegorz Krychowiak.

Cătălin Șerban 0 comentarii

 Slovacii au profitat și s-au impus cu 2-1.

Polonia a controlat posia mingii în primele 10-15 minute ale meciului jucat la Sankt Petersburg, însă, slovacii au deschis scorul la prima fază important de poartă. Szczesny a respins în bară mingea șutată de Robert Mak. Aceasta l-a lovit pe portarul polonez și a intrat în poartă.

Polonia a revenit montată de la vestiare și a egalat la câteva secunde după lovitura de start, prin mijlocașul lui Torino, Karol Linetty, care a trimis din interiorul careului un șut plasat la colțul lung.

Ovidiu Hațegan a eliminat un jucător de la polonezi

Momentul cheie al meciului a venit în minutul 62, când Ovidiu Hațegan l-a eliminat pe decarul polonez Grzegorz Krychowiak, pentru două cartonașe galbene.

Slovacia a profitat de superioritate și a preluat conducerea prin golul marcat de fundașul Milan Skriniar, în minutul 69.

Polonia va juca a doua partidă din grupa E în compania Spaniei, pe 18 iunie, la Sevilla, în timp ce Slovacia întâlnește Suedia, în aceași zi, tot pe Gazprom Arena din Sankt Petersburg.

Al doilea meci al grupei se joacă luni seara,de la ora 22.00, între Spania și Suedia, pe Estadio de La Cartuja, din Sevilla.

Meciul a fost condus de o brigadă condusă de Ovidiu Haţegan, care a fost ajutat la cele două margini de asistenții Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, rezervă de arbitru fiind Istvan Kovacs, iar rezervă de arbitru asistent Vasile Marinescu.

Comentarii

loading...