15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSport"Teatrul viselor" s-a mutat în Paris

“Teatrul viselor” s-a mutat în Paris

Manchester United s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o în deplasare pe Paris Saint-Germain cu scorul de 3-1, în manşa secundă a optimilor de finală.

United, care fusese întrecută pe ”Old Trafford” cu 2-0, a obţinut calificarea după un penalty transformat de Marcus Rashford în min. 90+4, lovitura de pedeapsă fiind acordată pentru henţ la Presnel Kimpembe, după intervenţia arbitrajului video.

”Diavolii roşii” au deschis scorul rapid pe Parc des Princes, prin belgianul Romelu Lukaku (2), PSG a egalat prin Juan Bernat (12), dar acelaşi Lukaku a adus în avantaj echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer (30). Ambele goluri ale belgianului au venit după erori ale parizienilor, comise de Thilo Kehrer, respectiv Gianluigi Buffon.

PSG a suferit un nou dezastru, o nouă ”remontada”, notează AFP, amintind că pe 8 martie 2017 parizienii erau surclasaţi cu 6-1 de Barcelona în optimile Champions League, după o victorie cu 4-0 în tur. PSG nu a depăşit până acum sferturile de finală ale competiţiei.

Pentru prima oară o echipă s-a calificat mai departe după ce a pierdut primul meci cu 0-2 acasă.

Au evoluat echipele:
PSG: Buffon – Kehrer (Paredes, 70), Kimpembe, Thiago Silva (căpitan), Bernat – Dani Alves (Cavani, 90+5), Marquinhos, Draxler (Meunier, 70), Verratti, Di Maria – Kylian Mbappe. Antrenor: Thomas Tuchel.
Manchester United: De Gea – Lindeloef, Bailly (Dalot, 36), Smalling, Shaw – As. Young (căpitan; Greenwood, 87), McTominay, Andreas Pereira (Chong, 80), Fred – Rashford, Lukaku. Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer.

Cele mai citite

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...
Ultima oră
Pe aceeași temă