8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportTenis de masă: Ovidiu Ionescu, campion național la dublu masculin și dublu...

Tenis de masă: Ovidiu Ionescu, campion național la dublu masculin și dublu mixt

Ovidiu Ionescu şi Cristian Chiriţă i-au învins în finala probei de dublu masculin pe Rareş Şipoş şi Cristian Pletea cu 3-2, potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă. În semifinale, Ionescu şi Chiriţă au trecut de cuplul Florin Spelbuş/Alexandru Manole cu 3-2, în timp ce Şipoş şi Pletea s-au impus cu 3-2 în faţa perechii Hunor Szocs/Alin Spelbuş. Învinşii din semifinale au obţinut medaliile de bronz.

La dublu feminin, titlul a revenit perechii Adina Diaconu/Irina Ciobanu, victorioasă în finala cu Andreea Dragoman şi Bernadette Szocs cu scorul de 3-1.

În semifinale, Diaconu şi Ciobanu au dispus de Eliza Samara/Elena Zaharia cu 3-0, în timp ce Andreea Dragoman/Bernadette Szocs au câştigat cu acelaşi scor în faţa cuplului Ana Cristina Barbu/Andreea Fistyulof.

La dublu mixt, Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs s-au impus cu 3-0 în finala cu Rareş Şipoş/Andreea Dragoman. În semifinale, Ionescu şi Bernadette Szocs au obţinut victoria cu 3-2 în faţa cuplului Cristian Pletea/Roxana Istrate, în timp ce Şipoş şi Dragoman au trecut cu 3-0 de perechea Hunor Szocs/Eliza Samara.

Probele de simplu se vor încheia duminică.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă