6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportTenis feminin: Ilona Georgiana Ghioroaie a cucerit trofeul de la Monastir

Tenis feminin: Ilona Georgiana Ghioroaie a cucerit trofeul de la Monastir

Ghioroaie, principala favorită, a învins-o în primul tur pe portugheza Sara Lanca, cu 6-1, 6-1, în optimi a trecut cu 6-4, 6-1 de franţuzoaica Theo Gravouil, în sferturi a câştigat cu 7-6 (3), 6-1 în faţa spaniolei Yvonne Cavalle-Reimers, cap de serie numărul cinci, iar în semifinale a trecut de o altă reprezentantă a Spaniei, Jessica Bouzas Maneiro, cu 6-3, 7-5.

În schimb, Georgia Andreea Crăciun a fost învinsă în finala turneului ITF de la Antalya de rusoaica Polina Kudermetova, cu 6-4, 3-6, 6-3.

Crăciun, a doua favorită, a întrecut-o în prima rundă pe compatrioata sa Arina Gabriela Vasilescu, cu 6-3, 7-5, în optimi a dispus de austriaca Mira Antonitsch, cu 6-3, 6-1, în sferturi a câştigat în faţa rusoaicei Veronika Pepeliaeva, cu 6-2, 7-6 (2), iar în semifinale a eliminat-o pe franţuzoaica Sara Cakarevic, a treia favorită, cu 6-4, 6-3.

Georgia Crăciun s-a consolat, totuşi, cu titlul la dublu, obţinut alături de turcoaica Başak Eraydin, după 6-1, 6-2 în finala cu perechea Ayla Aksu/Gizem Melisa Ateş (Turcia). În primul tur, Crăciun şi Eraydin au trecut de rusoaicele Diana şi Liubov Demidova, cu 6-1, 6-4, în sferturi au beneficiat de neprezentarea altei perechi din Rusia, Ekaterina Kazionova/Polina Kudermetova, iar în semifinale au învins cuplul japonez Sakura Hosogi/Misaki Matsuda, cap de serie numărul patru, cu 6-3, 6-1.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă