15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportTenis feminin: Turneul WTA de la Montreal va fi amânat

Tenis feminin: Turneul WTA de la Montreal va fi amânat

Vineri, guvernul provinciei Quebec a cerut anularea evenimentelor sportive şi culturale până la sfârşitul lunii august, iar în această condiţii organizatorilor Rogers Cup nu le-a rămas altă soluţie decât să amâne competiţia din cadrul circuitului WTA.

“Pentru moment că cred că (amânarea pentru anul viitor) este scenariul care are cele mai multe şanse să se realizeze, însă vom vedea după ce vom analiza toate celelalte opţiuni posibile”, a declarat vineri seara directorul turneului de la Montreal, Eugene Laiperre, chestionat de ziarul La Presse.

Ca urmare a desfăşurării succesive a Openului Statelor Unite (31 august – 13 septembrie) şi a turneului de la Roland Garros, amânat pentru perioada 20 septembrie – 4 octombrie, din cauza pandemiei de Covid-19, este “foarte dificilă” reprogramarea Rogers Cup în această toamnă, a recunoscut Lapierre.

“Evenimentul trebuie să fie amânat. Este tot ceea ce putem spune pentru moment”, a adăugat oficialul canadian, asigurând însă că o decizie oficială va fi anunţată foarte repede..

Turneul Rogers Cup se dispută alternativ la Montreal şi Toronto, fiecare dintre cele două oraşe canadiene găzduind pe rând un turneu WTA şi altul ATP. Ediţia de anul trecut a competiţiei feminine avut loc la Toronto şi a fost câştigată de Bianca Andreescu, care a învins-o în finală pe Serena Williams.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...
Ultima oră
Pe aceeași temă