12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportTenis masculin: Juan Martin Del Potro, supus unei noi intervenții chirurgicale

Tenis masculin: Juan Martin Del Potro, supus unei noi intervenții chirurgicale

Operaţia a fost realizată de doctorul Lee Kaplan şi a vizat eliminarea “unei dureri care nu doar te împiedică să joci tenis, dar face de asemenea dificilă orice activitate curentă din viaţa cotidiană”, potrivit unui comunicat al anturajului jucătorului, difuzat pe reţelele de socializare.

“După ieşirea din spital, a venit timpul să mă odihnesc acasă. Mulţumesc mult tuturor pentru susţinerea voastră în aceste momente dificile”, a scris pe Twitter jucătorul de 1,98 m, postând şi o fotografie în cârje, fără să precizeze şi o dată pentru revenirea în competiţie.

Del Potro, în vârstă de 31 ani, a fost operat în iunie 2019 la Barcelona şi a urmat apoi un proces de recuperare, cu obiectivul de a reveni în circuit în octombrie, pentru a participa la turneele ATP de la Stockholm şi Viena. Însă, problemele la genunchi au persistat, iar argentinianul a fost nevoit să-şi amâne în mai multe rânduri revenirea pe teren, anulând inclusiv meciul demonstrativ pe care trebuia să-l dispute în compania elveţianului Roger Federer, în noiembrie 2019 la Buenos Aires.

Juan Martin Del Potro a fost supus pentru a şasea oară unei intervenţii chirurgicale, după ce s-a operat de trei ori la încheietura stângă, o dată la cea dreaptă şi apoi la genunchiul drept, după o ruptură de rotulă.

Fost campion la US Open în 2009 şi câştigător al turneului Masters 1.000 de la Indian Wells în 2018, Del Potro a disputat ultimul său meci oficial pe 19 iunie 2019, când a fost învins de canadianul Denis Shapovalov în primul tur al turneului de la Queen’s, înainte de a se opera la genunchi, câteva zile mai târziu.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă