10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportThomas Tuchel, nemulțumit de escapada lui Neymar

Thomas Tuchel, nemulțumit de escapada lui Neymar

”Dacă mi-a plăcut acest lucru? Nu, deloc! Ca antrenor nu m-a bucurat această deplasare. Dar nu este momentul să ne pierdem cumpătul. Ce pot face? Nu sunt tatăl lui, nu sunt poliţist, sunt antrenorul lui. Neymar a făcut un antrenament bun miercuri. S-a pregătit foarte bine în ultimele două săptămâni. A făcut atât antrenamente cu echipa cât şi individual ca un adevărat profesionist”, a afirmat joi Tuchel, răspunzând unei întrebări a presei în conferinţa de dinaintea partidei cu Lille din Ligue 1.

Atacantul brazilian Neymar, vedeta echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, s-a aflat marţi la Madrid unde se dispută competiţia de tenis pe echipe Cupa Davis în noua sa formulă, ale cărei drepturi au fost cumpărate de societatea lui Gerard Pique (Kosmos), fostul său coechipier de la clubul FC Barcelona.

Aflat în curs de revenire la PSG, după o accidentare, Neymar a profitat de o zi liberă cu prilejul pauzei competiţii internaţionale pentru a se deplasa la Madrid, unde a asistat la partida de Cupa Davis dintre Spania şi Rusia (2-1).

Fiind invitat de onoare al lui Gerard Pique, fostul său coechipier de la FC Barcelona, Neymar a asistat la victoria lui Rafael Nadal în faţa lui Karen Hacianov (6-3, 7-6) în al doilea meci de simplu.

Atacantul brazilian Neymar, accidentat la muşchii ischiogambieri de la jumătatea lunii octombrie, a reluat de săptămâna trecută antrenamentele colective cu PSG.

Neymar s-a accidentat la un meci amical al naţionalei Braziliei pe 13 octombrie, contra Nigeriei, la Singapore (1-1). Această accidentare l-a făcut să rateze dubla confruntare cu Bruges (5-0, 1-0) din Liga Campionilor, precum şi derby-ul cu Olympique Marseille (4-0) din Ligue 1.

Dacă va fi refăcut la timp, decarul brazilian ar putea reveni în Ligue 1 pe data de 22 noiembrie, cu ocazia meciului de pe teren propriu cu Lille şi în Champions League pe 26 noiembrie, pe terenul lui Real Madrid.

Cele mai citite

Încă o dronă în apropierea bazei de la Kogălniceanu, după cele trei drone de acum două zile

Forțele Aeriene Române au identificat o dronă în zbor, în apropierea aeroportului civil și a Bazei Aeriene 57 din localitatea Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). "Miercuri,...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Amânare în procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere. Inspecția Judiciară cerea suspendarea judecătoarei

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, acuzat că a omorât doi tineri cu mașina, a fost amânat pentru data de 9 mai 2024. Noul...
Ultima oră
Pe aceeași temă