15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportTrădare în Liga 1. Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj

Trădare în Liga 1. Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj

Aflat în ultimile șase luni de contract, titularul din poarta FCSB-ului s-a înțeles cu campioana en titre și va merge la Cluj din vară. Explicația trădării goalkeeper-ului în vârstă de 31 de ani pare să țină de bani. Ardelenii l-au „ademenit” cu o primă de instalare de 100.00 de euro și un salariu lunar de 25.000 de euro, cu 10.000 mai mult ca la FCSB.

La aflarea veștii, finanțatorul grupării roș-albastre, Gigi Becali, a răbufnit nervos și a spus că dacă ar fi ştiut că Bălgrădean a semnat cu formaţia clujeană, acesta nu ar mai fi fost folosit în meciul cu FC Botoşani, încheiat cu scorul de 2-2. „Nu e atât de simplu, că s-a înţeles, nu e o ştire bombă că s-a înţeles. Asta e bombă atomică, pentru că el a semnat deja acum 10 zile şi eu am aflat de la o persoană care mi-a dat un mesaj. Am crezut că e o glumă şi l-am sunat pe el şi l-am întrebat ‘bă, biatule, tu ai semnat?’ ‘Da, nea Gigi, am semnat acum 10 zile’. ‘Bă, băiatule, poţi să semnezi, să faci ce vrei tu, nu am nicio treabă, dar trebuia să anunţi ca să nu aperi cu Botoşaniul. Tu nu îţi dai seama cât de grav e. Cum să aperi cu Botoşaniul, când tu ai semnat cu o contracandidată, cu CFR? Trebuia să aperi şi cu CFR-ul, ce să mai zici tu?’ Eu cred că nu s-a mai întâmplat pe glob asta, să semnezi pe ascuns şi apoi să şi aperi. Regulamentul spune aşa, clubul poate să-l contacteze, dar face o înştiinţare prealabilă”, a fost reacția lui Becali.

Gigi Becali a anunțat deja că nu-l va mai primi la antrenamente pe Bălgrădean, deși portarul va merge la ardeleni abia din vară: „I-am zis să își ia catrafusele și să se ducă la el acasă”.

Mai mult, omul de afaceri a spus că se va baza în continuare pe Andrei Vlad, dar că are de gând să îl readucă și pe Florin Niță. „Niță a spus că dacă se întoarce în România vine doar la FCSB. O să vorbesc cu el să vedem. Nu mă interesează de Arlauskis. Nu e frumos să vorbesc despre jucătorii altor echipe”, a declarat patronul roș-albaștrilor.

De-a lungul carierei Bălgrădean a mai evoluat la Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova și Concordia Chiajna.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă