Transferuri pe bandă rulantă la Universitatea Craiova

Transferuri pe bandă rulantă la Universitatea Craiova

După ce a pierdut titlul de campioană a Ligii 1 în ultima etapă, formația Universitatea Craiova se întărește pentru sezonul următor. Oltenii au anunțat, astăzi, că s-au înțeles cu trei fotbaliști.

Rl online 0 comentarii

Din sezonul următor, gruparea antrenată de Bergodi se va baza pe serviciile fundașului Marius Constantin, care a venit liber de contract de la Gaz Metan Mediaș. Jucătorul în vârstă de 35 de ani a semnat un contract valabil pe un an cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

Al doilea transfer parafat de olteni este cel al atacantului Alexandru Tudorie, care a fost împrumutat pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv. Tudorie aparţine de clubul rus Arsenal Tula şi a fost împrumutat în ultima parte a sezonului trecut la FC Voluntari.

Ultima lovitură a grupării din Bănie este aducerea lui Paul Papp. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani poate juca atât ca fundaş dreapta, cât şi în centrul apărării.

Format la Unirea Dej, Papp a mai jucat în carieră la FC Botoşani, FC Vaslui, FC Farul Constanţa, Chievo Verona, Astra Giurgiu, Steaua Bucureşti, Wil (Elveţia), Karabukspor (Turcia), iar în ultimii doi ani a evoluat la Sivasspor (Turcia).

Comentarii

loading...