13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportTurcii au decis! Când se reia campionatul din „Țara Semilunei”

Turcii au decis! Când se reia campionatul din „Țara Semilunei”

“În acest stadiu, am luat decizia de a reporni ligile profesioniste la datele de 12, 13 şi 14 iunie”, a declarat preşedintele TFF, Nihat Ozdemir.

Un jucător de la clubul turc de fotbal MKE Ankaragucu, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost testat pozitiv la noul coronavirus, a anunţat, marţi, clubul din Super Lig, citat de agenţia Anadolu.

Ankaragucu a precizat într-un comunicat că întregul lot de jucători, staff-ul tehnic şi personalul clubului a fost testat luni, iar un rezultat a ieşit pozitiv.

“Alte teste au fost efectuate pentru jucătorul nostru în regim de urgenţă. A fost transportat la spital şi tratat imediat”, a mai menţionat clubul.

Cinci echipe din prima ligă turcă s-au pregătit luni la bazele lor sportive, în grupuri mici de jucători, după o lungă perioadă de inactivitate: liderul Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor, Kasîmpaşa, Yukatel Denizlispor şi Goztepe.

Nu mai puţin de şapte fotbalişti români joacă în prima ligă din Turcia, iar alţi doi în liga secundă: Florin Andone (Galatasaray, L1), Bogdan Stancu (Genclerbirligi, L1), Silviu Lung jr, Cristian Săpunaru (ambii la Kayserispor, L1), Paul Papp (Sivasspor, L1), Alexandru Maxim, Alin Toşca (ambii la Gazişehir Gaziantep FK, L1), Raul Rusescu, Cristian Tănase (ambii la Giresunspor, L2). De asemenea, Marius Şumudică este antrenorul echipei Gazişehir Gaziantep FK.

Turcia a suspendat pe 19 martie toate competiţiile la cele patru sporturi majore ale sale, fotbal, baschet, handbal şi volei, din cauza preocupărilor legate de evoluţia pandemiei de coronavirus.

Cele mai citite

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă