Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turului ciclist al Taiwanului: Eduard Grosu, locul 20, în etapa a treia

Turului ciclist al Taiwanului: Eduard Grosu, locul 20, în etapa a treia

Rutierul român Eduard Michael Grosu (Nippo Delko Provence) s-a clasat pe locul al 20-lea, marţi, în etapa a treia a Turului ciclist al Taiwanului, desfăşurată între Hsinchu şi Shigang.

Rl online 0 comentarii

Grosu a fost cronometrat cu timpul de 03 h 40 min 59 sec pe 156,5 km, sosind în acelaşi timp cu învingătorul, australianul Nicholas White (Team Bridgelane), potrivit site-ului UCI. Pe locul secund s-a clasat americanul Eric Young (Elevate - Webiplex Pro Cycling), iar al treilea a fost spaniolul Jaume Sureda Morey (Burgos - BH).

Liderul cursei este australianul Ryan Cavanagh (St George Continental Cycling Team), urmat de Chun Kai Feng (Taiwan), la 11 secunde şi de Nicholas White, la 12 secunde. Grosu se află pe locul 47, la 2 min 39 de lider.

Miercuri este programată etapa a patra, între Pingtung City şi Dapeng Bay (174,3 km).

Comentarii

loading...