Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Credit Foto: Sportfoto Press

Credit Foto: Sportfoto Press

Turul ciclist al Ţinutului Secuiesc, câștigat de Jakub Kaczmarek

Turului ciclist al Ţinutului Secuiesc a fost câștigat de rutierul polonez Jakub Kaczmarek , în timp ce Serghei Ţvetcov, component al naţionalei României, s-a clasat pe locul al doilea.

Rl online 0 comentarii

Podiumul a fost completat de un alt polonez, Stanislaw Aniolkowski (CCC Developement Team).

În semi-etapa 3 B, lungă de 122 km, desfăşurată sâmbătă pe traseul Miercurea Ciuc - Ciceu - Racu - Mihăileni - Frumoasa - Nicoleşti - Miercurea Ciuc, s-a impus italianul Davide Bauce (Gallina Colosio Eurofeed), urmat de polonezul Aniolkowski şi de un alt italian, Andrea Guardini (Giotti Victoria).

Cei mai buni români din clasamentul general au fost Ţvetcov, Emil Dima (Giotti Victoria) şi Eduard Grosu (naţionala României).

La categoria Under-23, cel mai bun a fost slovacul Lukas Kubis (Dukla Banska Bystrica), urmat de polonezul Szymon Krawczyk (CCC Development Team) şi de kazahul Evgheni Fedorov (Vino - Astana Motors).

În ierarhia căţărătorilor, pe primul loc s-a clasat Jakub Kaczmarek, urmat de slovacul Martin Haring (Dukla Banska Bystrica) şi de polonezul Norbert Banaszek (Mazowsze Serce Polski).

În ierarhia sprinterilor (clasamentul pe puncte), primul a fost Aniolkowski, urmat de Kaczmarek şi de Edi Grosu.

Cursa nu a fost câştigată până acum de un ciclist român. La ediţia de anul trecut s-a impus germanul Jonas Rapp (Hrinkow Advarics Cycleang).

Comentarii

loading...