Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UEFA a sancționat-o pe Fenerbahce Istanbul cu 2 milioane de euro

UEFA a sancționat-o pe Fenerbahce Istanbul cu 2 milioane de euro

Clubul Fenerbahce Istanbul a fost sancţionat de UEFA, pentru încălcarea regulilor fair-play-ului financiar, cu reţinerea sumei de 2 milioane de euro, care va fi obţinută din viitoarele sale participări în cupele europene în sezoanele 2020-2021 şi 2021-2022.

Rl online 0 comentarii

Camera de judecată a Comisiei de control financiar al cluburilor (ICFC) din cadrul UEFA a constatat că Fenerbahce "nu a îndeplinit condiţiile impuse pe 19 iulie 2019", adică "un obiectiv de echilibru pentru perioada de referinţă încheindu-se în 2018", a indicat UEFA într-un comunicat.

Această sancţiune vine după cea dictată în luna iunie împotriva lui Olympique Marseille, aminteşte AFP. Pe lângă o amendă de 3 milioane de euro, ICFC a decis să retragă 15% din sumele pe care Marseille le va primi pentru participarea sa în cupele europene în sezonul 2020-2021, eventual şi în sezonul 2021-2022 dacă va obţine calificarea, şi să impună o limită de 23 de jucători pentru lotul ce va putea participa la cupele europene până în stagiunea 2022-2023.

Fenerbahce este doar pe locul 7 în campionat înaintea ultimei etape, care va avea loc în weekend.

Comentarii

loading...