Sursă foto: frf.ro

Sursă foto: frf.ro

UEFA a stabilit data barajului cu Islanda

Programat inițial pe 26 martie, iar apoi pe 4 iunie, meciul de baraj dintre Islanda și România, pentru calificare la EURO 2020, se va disputa pe data de 8 octombrie.

Cătălin Mihai 0 comentarii

După ce a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, UEFA a comunicat data meciului pe care naționala României de fotbal îl are programat împotriva Islandei, la Reykjavik. Forul fotbalistic continental a anunțat că partida din semifinalele play-off-ului de calificare la Campionatului European de anul viitor se va disputa pe 8 octombrie.

În cazul în care tricolorii antrenați de Mirel Rădoi vor obține victoria cu nordicii, vor juca mai departe cu câștigătoarea meciului dintre Bulgaria și Ungaria, în deplasare, pe 12 noiembrie 2020.

Având în vedere că în toamnă vor avea loc şi partidele din Liga Naţiunilor, programul naționalei este unul foarte aglomerat. România ar putea disputa nu mai puțin de 8 jocuri în trei luni: septembrie, octombrie și noiembrie.

Liga Naţiunilor va începe în luna septembrie. În această competiţie, selecţionata României a fost repartizată într-o grupă din care mai fac parte Austria, Norvegia şi Irlanda de Nord.

Turneul final al Campionatului European de fotbal, programat iniţial în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020, a fost amânat de UEFA pentru 11 iunie - 11 iulie 2021. UEFA a decis ca denumirea competiţiei să rămână EURO 2020 chiar dacă aceasta va avea loc în anul 2021.

Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Dacă se vor califica, elevii lui Rădoi vor disputa cel puţin două partide în Capitală.

Comentarii

loading...