10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportUli Hoeness, încrezător că Neuer va continua la Bayern

Uli Hoeness, încrezător că Neuer va continua la Bayern

”Ar fi bine venit şi aş fi fericit dacă Manuel Neuer va rămâne la Bayern în următorii ani pentru că el este cel mai bun portar din lume”, a declarat Hoeness pentru revista Kicker.

Neuer, 34 ani, negociază prelungirea contractului său cu clubul bavarez, care urmează să expire în iunie 2021, dar discuţiile au intrat într-un punct mort din cauza duratei noului acord. Presa germană susţine că Neuer a solicitat un contract până în 2025, dar clubul îi oferă unul până în 2023. De asemenea, pretenţiile financiare ale internaţionalului german sunt peste oferta bavarezilor.

Din vară, Bayern va conta pe serviciile unui portar de mare perspectivă, Alexander Nuebel, văzut de şefii bavarezi cea mai potrivită soluţie la succesiunea lui Manuel Neuer.

”După părerea mea, obţinerea semnăturii lui Alexander Nuebel este 100% corectă şi a fost o acţiunea strălucitoare a lui Hasan Salihamidzic (directorul sportiv)”, a adăugat fostul preşedinte al bavarezilor.

Neuer, campion mondial cu Germania în 2014, căpitanul lui Bayern, are statutul unei legende la clubul din Munchen, pentru care a jucat 373 meciuri din 2011, anul transferului său de la Schalke 04. El are o medie de 0,71 goluri încasate pe meci, primind în total 266 de goluri, dar reuşind să păstreze poarta intactă în alte 189 de partide.

Cele mai citite

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

Rareș Hopincă: Decizia PSD – PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei este “raţională” şi “matură”

Decizia PSD - PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, este "raţională" şi "matură", a declarat, marţi, Rareş...

Pericol de inundații în mai multe județe din România! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizează până miercuri dimineaţa râuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă