12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportUn alt campionat de fotbal din Europa și-a reluat activitatea

Un alt campionat de fotbal din Europa și-a reluat activitatea

Cele 10 cluburi angrenate în prima ligă estoniană apucaseră să dispute o sigură etapă în momentul întreruperii sezonului.

Reluarea campionatului intervine la două zile după ridicarea de către guvernul estonian a stării de urgenţă decretate pe 12 martie, din cauza crizei sanitare.

Vor fi menţinute, însă, unele restricţii, iar competiţiile sportive în aer liber se vor derula cu porţile închise şi cu un număr maxim de 100 de persoane prezente.

Această măsură va fi ridicată în iulie, când autorităţile vor autoriza un numărul maxim de spectatori de 1.000 de persoane, în aer liber.

Federaţia estoniană a decis, totodată, să scurteze sezonul de la 36 la 32 de meciuri pentru primele şase echipe şi la 30 de partide pentru celelalte patru, conform AFP.

Marţi, în primele meciuri ale etapei a 2-a, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Tallinna JK Legion – FCI Levadia 0-2
FC Kuressaare – JK Nomme Kalju 0-2
Paide Linnameeskond – Tulevik Viljandi 1-2

Miercuri sunt programate partidele JK Tallinna Kalev – JK Narva Trans şi FC Flora – JK Tammeka.

Primele locuri în clasament sunt ocupate de FCI Levadia şi JK Nomme Kalju, cu câte 6 puncte, urmate de Paide Linnameeskod şi FC Lora, cu câte 3 puncte.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă