18.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportUn automobil de lux și alte 2200 de premii oferite de Unibet...

Un automobil de lux și alte 2200 de premii oferite de Unibet în această vară

Agenția de pariuri sportive și jocuri de cazino online Unibet, unul dintre operatorii de top în România, dar și pe plan global, a lansat recent o super campanie promoțională de vară.

Premiile sunt numeroase și foarte generoase, de la premii în bani cash până la marele premiu: un automobil de lux BMW X4. Acesta din urmă va fi acordat prin tragere la sorți imediat după finalul campaniei, în ultima zi de vară. Promoția ce include 2200 de premii la tragerile la sorți săptămânale se va desfășura între 15 iunie și 30 august și este adresată atât clienților existenți, cât și celor care își fac abia acum cont online pe unibet.ro.

Participarea la campania promoțională de vară a Unibet este condiționată de înscrierea online și apoi de validarea cel puțin a unui tichet pentru tragerile la sorți. Acest lucru se poate face foarte simplu, printr-un pariu de minim 25 RON pe orice evenimente sportive, pe bani reali, la cota de cel puțin 1.40 și fără a folosi opțiunea Cash Out (închidere anticipată a biletului). Se pot alege pariuri pre-meci sau chiar pariuri live dintr-o gamă foarte amplă de evenimente sportive de orice tip. Oferta este foarte interesantă în condițiile în care vara 2020 promite fotbal din plin, cu multe meciuri desfășurate inclusiv în campionatele cele mai apreciate de români la pariuri sportive: Liga 1, Bundesliga, La Liga, Premier League și Serie A.

Operatorul de jocuri de noroc online Unibet (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026) permite participarea la campania de vară și celor care preferă jocurile de cazino. Astfel, un tichet pentru orice tragere la sorți se poate aloca în urma unui rulaj de cel puțin 25 RON la sloturi, în secțiunea Unibet Casino. De asemenea, se poate juca și la jocurile de masă, în mod similar – cel puțin 25 de lei rulați la blackjack sau ruletă. În ceea ce privește sloturile online, există o condiție cu privire la suma alocată pe fiecare rotire – nu mai puțin de 0,50 lei.

Unibet susține astfel divertismentul online de calitate nu numai prin oferta în sine de jocuri și evenimente sportive pe care se poate paria pe platforma unibet.ro, ci și prin astfel de mecanisme care fac distracția și mai intensă, la pachet cu adrenalină cât cuprinde! Orice utilizator român poate lua parte la campania mai sus menționată, cu condiția evident a vârstei minime obligatorii conform legislației – 18 ani.

Cei mai avantajați sunt jucătorii care aleg să ruleze cel puțin 25 de lei în aceeași săptămână atât la pariuri sportive online, cât și în secțiunile de cazino online (jocuri de masă sau sloturi). Astfel, aceștia nu numai că primesc cele două tichete aferente (deci tichetele se cumulează), dar au parte și de un tichet extra, în total 3 tichete la tragerea la sorți săptămânală, unde există premii inclusiv în bani cash. La fiecare tragere la sorți din cele 11 se oferă un total de 100 de premii.

Cele mai citite

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a aprobat referendumul pentru integrarea în UE. Referendumul va permite modificarea Constituției

Curtea Constituțională de la Chișinău a dat aviz pozitiv pentru organizarea referendumului în care cetățenii Republicii Moldova urmează să-și exprime opțiunea cu privire la...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...

România, a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la europarlamentare

România a înregistrat a doua cea mai mare creştere a intenţiei de vot la alegerile europene din acest an faţă de 2019, după Cehia,...
Ultima oră
Pe aceeași temă