Un fost Balon de Aur a donat 30.000 de măști unui spital din Napoli

Un fost Balon de Aur a donat 30.000 de măști unui spital din Napoli

Fostul internaţional italian Fabio Cannavaro, campion mondial de fotbal cu Squadra Azzurra în 2006, an în are a fost şi câştigătorul Balonului de Aur, a donat miercuri 30.000 de măşti de protecţie unui spital din Napoli, pentru a ajuta în combaterea pandemiei de coronavirus.

Rl online 0 comentarii

"Nu-mi place să vorbesc despre aceste lucruri. Este în regulă ca oamenii ca mine să fie primii care ajută. Este ceva care mă afectează mult şi este un mod pentru a arăta că sunt aproape de semenii mei. Nu îmi place să vorbesc public despre asta. Sper (ca măştile) să fie utile", a declarat Cannavaro pentru presa italiană.

Cannavaro, în vârstă de 46 ani, antrenează în prezent echipa chineză Guanghzou Evergrande. El va încheia vineri carantina de 15 zile impusă de autorităţile chineze, după ce a petrecut 20 de zile în Dubai.

"Vineri se vor încheia cele două săptămâni de carantină şi voi putea ieşi. M-am supus unui nou control şi a ieşit negativ. Va fi o senzaţie plăcută să poţi ieşi din nou la plimbare, să vezi barurile deschise", a mai spus fostul fundaş al lui Juventus.

"Mi-aş dori ca acest optimism să ajungă în Italia, astfel încât să înţelegem că dacă rămânem acasă, atunci lumina va veni", a conchis Fabio Cannavaro.

Comentarii

loading...