15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportUn fotbalist din Liga 1 este acuzat că a furat din buzunarele...

Un fotbalist din Liga 1 este acuzat că a furat din buzunarele colegilor

Camerunezul de 21 de ani de la Giurgiu ar fi subtilizat sume de bani din buzunarele colegilor, în timp ce aceştia erau pe teren, la antrenamentul de marţi. Ei şi-au lăsat hainele de stradă în vestiar, iar ulterior au observat că le lipsesc din bani.

Cum au ajuns să îl bănuiască pe Abang? Acesta nu s-ar fi mulţumit doar cu sumele mici luate din portofele, ci ar fi făcut poze la două dintre cardurile colegilor. Ulterior, acesta ar fi încercat să rezerve bilete de avion la Turkish Airlines, lucru imposibil, din moment ce trebuia introdus codul de validare, primit de colegi pe telefoanele mobile.

Puşi în faţa acestei situaţii, astralii ar fi organizat un flagrant în vestiar. Concret, l-ar fi controlat pe Abang, pe telefonul său găsindu-se pozele cu fotografiile cardurilor celor doi jucători. Situaţia nu s-ar fi oprit aici, iar păgubiţii au făcut plângere la Poliţia Ploieşti, notează sursa citată.

„E treaba noastră aici în club. Acum suntem în așteptare, sunt doar niște discuții. Totul a rămas în cadrul clubului, însă vor fi făcute niște investigații. Dar nu vreau eu să discut pe aceste teme, eu am treabă cu echipa, mă gândesc la meciul următor”, a declarat Gheorghe Mulțescu, antrenorul Astrei, conform sursei de mai sus.

Venit de la New York Red Bulls, vârful african a jucat în acest sezon la Giurgiu sub formă de împrumut; campioana din 2016 va avea, în vară, prima opțiune de cumpărare de la formația din Major League Soccer.

În vârstă de 21 de ani, Abang este încă de anul trecut un obișnuit în naționala Camerunului. Are deja 6 meciuri și un gol pentru prima reprezentativă, după ce a mai jucat la U17 și U20. La Astra s-a descurcat decent, strângând 23 de meciuri în actuala stagiune şi marcând de 4 ori.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă