14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportUn jucător de la Real Madrid sau Atletico ar putea câștiga trofeul...

Un jucător de la Real Madrid sau Atletico ar putea câștiga trofeul Leo Messi

“Poţi să te gândeşti la asta, cred că Messi va fi cel mai bun din istoria fotbalului, dacă nu este deja”, a declarat Tebas într-un interviu acordat canalului Goal.

Tebas consider că starul argentinian depăşeşte ca valoare alte vedete precum Neymar, deoarece, chiar dacă brazilianul este “un mare jucător”, are deja 26 de ani, în timp ce Messi joacă la nivel cel mai înalt nivel încă de la juniori.

“Messi nu are limite, este totdeauna la un nivel maxim, maxim, maxim şi nu scade niciodată. Ar fi o idee bună crearea, în viitor, a unui trofeu dedicat celui mai bun jucător al sezonului, care să poarte numele lui Messi”, a mai spus preşedintele Ligii spaniole.

Javier Tebas a subliniat că există în prezent un premiu pentru cel mai bun marcator, premiul Zarra, însă ar trebui să existe unul şi pentru cel mai valoros fotbalist din Primera Division.

Lionel Messi (31 ani) a marcat 575 de goluri în 681 de meciuri disputate pentru FC Barcelona, singurul club la care a evoluat de la începutul carierei sale.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă