Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un loc doi cât o victorie!

Un loc doi cât o victorie!

,,După evenimentul de joi de la shakedown, unde am lovit un debutant oprit total neregulamentar după fotocelulă, echipa tehnică a fost nevoită să depună un efort considerabil pentru a pregăti automobilul pentru start.

Rl online 0 comentarii

Băieții au reușit să repare și să schimbe componentele afectate de incident, dar am fost nevoiți să luăm startul fără a putea remedia direcția mașinii afectată și ea în urma impactului de la shakedown. Astfel, ziua de vineri s-a transformat într-o luptă cu mașina, o luptă pentru a rămâne pe drum. Mai mult, pe a doua buclă am rămas fără frână. Sâmbătă am încercat să găsim o soluție pentru a remedia problema de direcție, parțial am și reușit.

Ne bucurăm că am reușit să terminăm cu bine acest raliu având în vedere peripețiile prin care am trecut, iar locul obținut a fost un bonus. A fost foarte greu, ne-am confruntat cu situații absurde, cu tehnica, am găsit și soluții originale, dar fără ajutorul colegului și prietenului nostru Alexandru Gheorghe care ne-a dat radiatorul lui de rezervă eram în imposibilitatea de a lua startul!

Apa minerală naturală Borsec a fost partenerul nostru în lupta pentru un loc pe podium, locul 2 în clasamentul automobilelor cu două roți motrice și locul 1 la clasa RC3. Mulțumim echipei tehnice împreună cu care am reușit să răzbim și de data asta. Împreună cu UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, GoPro prin Comtrade Distribution, Autocaros, vă mulțumim pentru susținere!'', a declarat Andrei Teslovan. 

 

Citește totul despre:

#victorie #loc #lazi

Comentarii

loading...