Un nou caz de coronavirus în Liga 1. Meciul dintre Astra și Craiova a fost amânat

Un nou caz de coronavirus în Liga 1. Meciul dintre Astra și Craiova a fost amânat

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a amânat meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, care urma să se desfășoare în această seară, după ce un jucător al formației gazdă a fost depistat pozitiv la noul coronavirus.

Rl online 0 comentarii

"Vă informăm prin prezenta că jocul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova din această seară nu se va disputa ca urmare a depistării unui caz de COVID-19 printre componenţii echipei gazdă", se arată în adresa LPF către cluburi şi CCA.

Astra este a șasea echipă din Liga 1 care înregistrează cazuri de COVID-19. Până acum, de la reluarea competiției, au mai fost confirmate mai multe cazuri la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Politehnica Iaşi.

Nici liga secundă nu a fost ferită de infectări, fiind depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Poli Timişoara.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Comentarii

loading...