15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportUn nou caz de infectare cu coronavirus în Serie A

Un nou caz de infectare cu coronavirus în Serie A

Mai multe cluburi din Peninsulă au început antrenamentele după relaxarea măsurilor pentru controlul pandemiei de coronavirus, însă nu a fost luată o decizie în legătură cu reluarea campionatului.

”În timpul primelor examinări medicale ale jucătorilor de la Torino FC, a rezultat un test pozitiv la COVID-19”, a anunţat clubul, miercuri, pe site-ul său oficial.

”Jucătorul, în prezent asimptomatic, a fost plasat imediat în carantină şi va fi monitorizat constant”, a mai precizat clubul, fără a oferi alte detalii.

Torino FC se numără printre cluburile mai puţin entuziaste din Italia în legătură cu o reluare a campionatului, preşedintele Urbano Cairo afirmând săptămâna trecută că Italia ar trebui să se gândească deja la sezonul viitor.

Joi va fi discutat protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor colective din 18 mai, între Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) şi Comisia tehnico-ştiinţifică a guvernului.

Fotbalul italian a fost suspendat pe 9 martie, când mai erau de jucat 12 etape din Serie A.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...
Ultima oră
Pe aceeași temă