12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportUniversitatea Craiova a marcat într-un meci cât în două luni

Universitatea Craiova a marcat într-un meci cât în două luni

Universitatea Craiova și-a recăpătat gustul golurilor marcate în ultimul meci al etapei de Liga 1 pe care l-a disputat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș.

Oltenii și-au făcut viața ușoară cu golul marcat la doar o sută de secunde de la startul partidei, șut Cicâldău din interiorul careului. Ofosu a adus liniștea până la pauză cu golul marcat în minutul 38.

Gaz Metan Mediaș a dat semne că poate reveni în joc cu golul înscris de Cardoso în minutul 50 dar opt minute mai târziu Bărbuț a refăcut diferența de două goluri ce se putea majora dacă mingea trimisă de Mamut nu lovea bara.

Universitatea Craiova marchează trei goluri în meciul cu Gaz Metan, tot atâtea cât reușise se înscrie în ultimele șase meciuri din Liga 1, disputate în lunile octombrie și noiembrie.

Pe primul loc în Liga 1 după disputarea a 12 etape rămâne FCSB, 30 puncte, urmată de Universitatea Craiova, 28 puncte, și CFR Cluj, 24 puncte.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă