30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportUniversitatea Craiova a renunțat la antrenorul Marinos Ouzounidis

Universitatea Craiova a renunțat la antrenorul Marinos Ouzounidis

Universitatea Craiova a reziliat contractul cu Marinos Ouzounidis la doar o zi după înfrângerea suferită cu scorul de 1-0, cu echipa albaneză FK Laci.

“Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulţumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reuşind să aducă în vitrina clubului Cupa şi Supercupa României şi îi dorim mult succes în continuare”, a anunţat gruparea pe pagina oficială de Facebook.

Până la numirea unui antrenor principal, interimatul va fi asigurat de Dragoş Bon, alături de Octavian Benga şi Ian Coll.

Grecul Marinos Ouzounidis a fost instalat în funcţie la 7 februarie 2021, el semnând la data respectivă un contract valabil până în vara anului 2022.

În cele cinci luni petrecute în funcţie, tehnicianul a cucerit Cupa şi Supercupa României.

În vârstă de 52 de ani, el mai antrenase anterior formaţiile Panathinaikos, Xanthi, Panionios, Larisa, Iraklis, Platanias, Ergotelis, AEK Atena şi APOEL Nicosia.

Adelina Toader
Adelina Toader
Adelina este Redactorul Șef al Ziarului România Liberă din iunie 2021. Adelina are o experiență de peste 8 ani în presa scrisă. Și-a început cariera jurnalistică în grupul de presă Bursa avansând de la poziția de redactor până la cea de Managing Editor. Adelina a scris atât pe domeniul economic, cât și politic- extern. În ultimii ani, Adelina a realizat interviuri cu miniștrii, ambasadori precum și cu antreprenori din diferite domenii.
Cele mai citite

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...

Primirea României în Schengen este prezentată de Comisia Europeană drept “recomandare” pentru anul 2025

Comisia Europeană recomandă Consiliului UE, cu privire la situația Spațiului Schengen, "să ia o decizie finală și să stabilească o dată adecvată pentru ridicarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă