15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportUniversitatea Craiova, un nou egal în Liga 1. Oltenii s-au încurcat la...

Universitatea Craiova, un nou egal în Liga 1. Oltenii s-au încurcat la Voluntari

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 10, prin nord-macedoneanul Viktor Angelov, aflat la primul său gol în Liga 1, după o eroare de plasament a lui Mihai Bălaşa.

Universitatea a egalat prin Andrei Ivan (25), din centrarea lui Dan Nistor. Pentru Ivan a fost al doilea gol marcat în acest campionat, primul fiind reuşit în septembrie.

Universitatea a dominat categoric jocul, desfăşurat pe un teren greu şi o vreme potrivnică fotbalului, dar nu a reuşit să găsească drumul spre poartă.

Craiovenii au avut, totuşi, trei mari ocazii de gol, dar Nicuşor Bancu (32) şi Reagy Ofosu (45+1) au fost blocaţi in extremis, în momentul finalizării. Dan Nistor a expediat şi el un şut bun (64), de la circa 20 de metri, care l-a evidenţiat pe portarul spaniol Marcos Lavin.

Voluntari putea da lovitura pe final, pe contraatac, dar Ion Gheorghe (84) a fost blocat providenţial de Paul Papp, iar Claudiu Borţoneanu (90), a şutat din unghi peste poartă.

Universitatea a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, un eşec şi cinci egaluri.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă