Update Roland Garros: România rămâne cu 5 jucătoare în competiție

Update Roland Garros: România rămâne cu 5 jucătoare în competiție

România a rămas cu cinci jucătoare în turul al doilea la Roland Garros. După Simona Halep, Irina Begu și Patricia Ţig, astăzi Ana Bogdan şi Irina Bara și-au câștigat meciurile, în timp ce Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea au ratat șansa de a merge mai departe.

Rl online 0 comentarii

Prima care s-a calificat a fost Ana Bogdan, care a învins-o pe unguroaica Timea Babos, în două seturi, cu 6-4, 6-2.

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani a obţinut victoria după o oră şi 26 de minute, egalându-şi cea mai bună performanţă a sa la Paris (2017). Următoarea sa adversară va fi americanca Sofia Kenin, a patra favorită.

De asemenea, Irina Bara a reuşit, marţi, cea mai importantă victorie a carierei, 6-3, 6-4 cu croata Donna Vekic, succes care i-a adus calificarea în premieră în runda a doua la French Open.

Românca a câştigat după aproape două ore de joc efectiv un meci întrerupt de mai multe ori şi mutat de pe terenul iniţial, devenit nesigur din cauza ploii şi a lipsei zgurei.

În turul al doilea, Bara o va înfrunta pe belgianca Alison van Uytvanck, care a trecut de suedeza Rebecca Peterson, cu 2-6, 6-3, 6-1.

Tot astăzi, Monica Niculescu a fost învinsă de americanca Danielle Collins, în trei seturi, cu 2-6, 6-2, 6-1, iar Sorana Cîrstea a fost „pulverizată” de kazaha Elena Rîbakina, cu 6-0, 6-3.

Mâine urmează să se dispute duelul dintre Simona Halep și Irina Begu, din turul al doilea.

Comentarii

loading...