15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportUpdate Roland Garros: România rămâne cu 5 jucătoare în competiție

Update Roland Garros: România rămâne cu 5 jucătoare în competiție

Prima care s-a calificat a fost Ana Bogdan, care a învins-o pe unguroaica Timea Babos, în două seturi, cu 6-4, 6-2.

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani a obţinut victoria după o oră şi 26 de minute, egalându-şi cea mai bună performanţă a sa la Paris (2017). Următoarea sa adversară va fi americanca Sofia Kenin, a patra favorită.

De asemenea, Irina Bara a reuşit, marţi, cea mai importantă victorie a carierei, 6-3, 6-4 cu croata Donna Vekic, succes care i-a adus calificarea în premieră în runda a doua la French Open.

Românca a câştigat după aproape două ore de joc efectiv un meci întrerupt de mai multe ori şi mutat de pe terenul iniţial, devenit nesigur din cauza ploii şi a lipsei zgurei.

În turul al doilea, Bara o va înfrunta pe belgianca Alison van Uytvanck, care a trecut de suedeza Rebecca Peterson, cu 2-6, 6-3, 6-1.

Tot astăzi, Monica Niculescu a fost învinsă de americanca Danielle Collins, în trei seturi, cu 2-6, 6-2, 6-1, iar Sorana Cîrstea a fost „pulverizată” de kazaha Elena Rîbakina, cu 6-0, 6-3.

Mâine urmează să se dispute duelul dintre Simona Halep și Irina Begu, din turul al doilea.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă