13.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

US Open: Serena Williams a eliminat-o pe Maria Sharapova

“Cred că am reuşit să mă concentrez, în special la punctele de break, şi nu am lăsat-o în joc, pentru că ea este tipul de jucătoare care nu renunţă. Chiar şi pe final ea vrea să lupte în continuare”, a declarat Serena Williams, potrivit site-ului WTA.

“Nu este un drum uşor, n-a fost niciodată. Dar am trecut printr-o operaţie la umăr acum aproximativ patru luni. Să ajung să joc seara la US Open, cu un public încântat de confruntare, este ceva important. Sunt norocoasă că fac parte din asta”, a afirmat şi Maria Sharapova.

Williams va juca în faza următoare cu compatrioata sa Catherine Mc Nally.

Tot luni, favorita 2, sportiva australiană Ashleigh Barty, a trecut în primul tur de Zarina Diyas (Kazahstan), scor 1-6, 6-3, 6-2. Sportiva cehă Karolina Pliskova, cap de serie numărul 3, s-a impus în faţa compatrioatei sale Tereza Martincova, scor 7-6 (6), 7-6 (3).

Două dintre favoritele turneului au înregistrat înfrângeri. Germana Angelique Kerber, cap de serie 14, a fost eliminată de sportiva franceză Kristina Mladenovic, scor 7-5, 0-6, 6-4. O altă favorită eliminată luni este sportiva franceză Caroline Garcia, cap de serie 27, care a fost învinsă cu 7-6 (8), 6-2, de jucătoarea tunisiană Ons Jabeur.

Ultima oră
Pe aceeași temă