Veste excelentă pentru Guardiola. Ce decizie a luat Kevin de Bruyne în izolare

Veste excelentă pentru Guardiola. Ce decizie a luat Kevin de Bruyne în izolare

Internaţionalul belgian Kevin de Bruyne, mijlocaşul echipei engleze Manchester City, a asigurat că, din cauza izolării provocate de pandemia de coronavirus, a decis să îşi prelungească cu doi ani cariera fotbalistică.

Rl online 0 comentarii

"I-am spus soţiei mele că voi juca ceva mai mult. După această izolare, nu voi mai putea rămâne acasă. Am anunţat-o că voi juca doi ani în plus", a explicat fotbalistul pe reţelele de socializare.

"O să fie timp să jucăm fotbal, asta îmi lipseşte cel mai mult şi este dificil. Însă acum nu este cel mai important. Fotbalul nu este cel mai important. Oamenii trebuie să fie în siguranţă", a adăugat playmaker-ul belgian.

De Bruyne, unul dintre cei mai buni fotbalişti din Premier League, a explicat că a rămas izolat la domiciliu timp de două săptămâni, iar la început familia sa copii săi au fost puţin bolnavi, ceea ce l-a îngrijorat, însă acum toţi sunt bine.

"Au fost opt sau nouă zile, însă acum suntem mai bine, din fericire, pentru că nu se ştie niciodată ceea ce se poate întâmpla", a conchis jucătorul "cetăţenilor".

Comentarii

loading...