17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportVestea anului pentru handbalul românesc: Cine vine din vară la CSM București

Vestea anului pentru handbalul românesc: Cine vine din vară la CSM București

Surse din cadrul CSM București dau ca sigură numirea din vară la gruparea patronată de Primăria Capitalei a lui Ambros Martin, selecționerul României, și antrenorul actual al Gyorului. Aflat în discuții cu Rostov Don, Ambros Martin a fost “deturnat”, se pare, de oficialii grupării bucureștene, care au plusat după despărirea de Helle Thomsen.

Ambros Martin are avantajul că știe, cât de cât, echipa CSM-ului, lucrând cu jumătate de echipă, de-a lungul timpului, la națională. În plus, “naveta” de la echipa de club la echipa națională ar fi mult mai simplu de făcut.

Campioana României se află, până atunci, în căutarea tehnicianului care o va antrena în acest final de sezon. Antrenorul care va veni are drept obiectiv calificarea la Final Four-ul de la Budapesta. Și pretențiile nu se opresc aici, CSM trebuie să joace finala!

“Va fi un antrenor scandinav”, spun sursele Gazetei, CSM având lipici la aceștia. Din 2016, echipa a fost antrenată doar de tehnicieni nordici, cu o singură excepție: Aurelian Roșca. În rest, s-au perindat la CSM București Jakob Vestergaard, Mette Klit, Kim Rasmussen, Per Johansson și Helle Thomsen.

Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă